خبر
قدرت پول …
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:50 امروز بازار را در حالي آغازمي كنيم كه مي خواهيم بگوييم عرضه زياد است و شرايط منفي اما چند خبر مثبت رسيده است . اول خبرهاي در مورد تحريم ها كه مفصل بحث مي شود و دوم بحث ثبات نرخ دلار در قيمت هاي بالاي 2900 . البته رشد بازارهاي جهاني نيز مزيد بر علت خواهد شد .
اما در مجموع به نظر ميرسد شرايط بازار طوري است كه با توجه به حجم عرضه هاي ديروز و فشار سنگيني كه به بازار امد بازار امروز كمي در لاك دفاعي فرو رود . برخي معتقدند امروز در 2 ساعت اول و تا ساعت 10.5 و 11 بازار با افت مواجه است . افت نه اين كه 4% منفي خير بلكه با افت اندك قيمتي در برخي نماد ها مواجه ايم اما رفته رفته اوضاع بهتر مي شود .
همچنان گروه هاي مثبت بازار پتروشيمي، پالايش، فلزات ، خودرو و بانك مي باشند و در مجموع امروز نيز رشد شاخص را داريم منتهي با شدت كمتري نسبت به روز هاي گذشته .
تاكيد مي كنيم كه امروز فشار عرضه در بازار بيش از روز هاي قبل است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
5 آذر 92


