جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در ژنو چه خبراست …

در ژنو چه خبراست ...

نوید خاندوزی
نوامبر 24, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در ژنو چه خبراست …

تحلیل خبر

بتا سهم – 4:58 همين حالا كه در حال نوشتن  اين  متن  هستيم  نيز خبرها  به  روز ميشود . برخي خبرگزاري ها  گزارش كرده اند كه  توافق حاصل شده اما عراقچي بارديگر تاكيد كرده  هنوز روي كلمه غني سازي  و حق ايران پافشاري وجود دارد . به دليلي اهميت  كار سعي كرديم  شب گذشته  با  برخي خبرنگاران حاضر در ژنو از برخي كانال ها  ارتباط داشته  باشيم  .

يكي از عزيزان  تاكيد مي كرد  توافق قطعي  خواهد بود …

اما اخرين  خبرها یک منبع مطلع گفت اختلافات میان ایران و 1+5 حل شده و توافقنامه شامل چهار صفحه است که شامل متن توافق و یک بیانیه است. و به  زودي و احتمالاً صبح اعلام مي شود . گفته مي شود اختلافاتی که پیشتر بر سر دو مورد اعلام شده بود، در آستانه حل شدن است و درصورت حل اختلافات، با نهایی شدن برخی ایرادات متن سند نهایی، با حضور وزرای خارجه 6 کشور، اشتون و وزیر امور خارجه ایران، در یک نشست، توافقنامه به امضای طرفین می رسد. شنيده  شده اين موضوع ساعت  12 به وقت ايران  است و برخي ديگر ان را قبل از بازار مي دانند .

البته  بازهم  مي گوييم طبق اخرين خبر ها  سید عباس عراقچی گفت نمی تواند خبر نهایی شدن متن توافق را تأیید کند. مذاکرات همچنان ادامه دارد.

لحظات سخت و  پر استرسي را پشت  سر مي گذاريم …

اما در حوزه  اقتصاد …

تقريباً همه چيز به اين  تحولات  گره خورده است  . امروز شايعه  شده  بود كه  دلار 3200  توماني در بودجه بحث مي شود كه  البته  اين  ناشي از يك  خبر ديگر است كه اطلاع  رساني ناقصي در مورد ان  صورت گرفته است  . گفته مي شود تيمي در دولت  مامور شده اند كه در صورت  عدم  توافق و شدت  گرفتن  تحريم ها بودجه  را  كاملاً انقباضي و با نفت 500  هزار بشكه و دلار 3000 توماني ببندند كه  البته  فقط و فقط يك  سناريو  بوده  و هنوز بحث عمده در بودجه دلار شناور مديريت  شده  با نرخ  2450  است  .

به هر حال همه منتظر نتيجه مذاكرات  هستند …

مقاومت  بازار در عدم  ريزش دلار نيز جالب بود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

3 آذر 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم