در گروه پالایش …

مهر ۳۰, ۱۳۹۲

خبر

در گروه  پالایش …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۱۴  گفته می شود در این  گروه  فشارهایی باعث این  نوع  گزارش شده است اما باید به این  نکته نیز اذعان داشت که استراحت  پس از هر رشدی لازم  است  . دیروز برخی حقوقی های این  گروه  فروشنده  بودند و به نظر امروز نیز گزارش شبندر به  بازار می رود .

در مورد  شبندر یک خبر خوب و چند خبر بد وجود دارد . بحث اور هال  تعویق طرح توسعه و  … نکاتی بود که دیروز شنیدیم  . امروز گفته می شد که شبندر ۱۱۹ تومان در گزارش ۶ ماهه  اعلام می کند . اگر این  خبر صحیح  باشد  بیشک  کل گروه  ریزشی هستند اما  طبق برخی تحلیل ها و البته خبرهای غیر رسمی ریزش گروه در نهایت  چهار شنبه  متوقف شده و دیگر فروشنده خاصی نخواهد بود .

خبرخوب برای شبندر لغو پیمان  ارزی است که  با ۳ میلیارد دلار صادرات اثرات  بسزایی بر شبندر دارد . البته هنوز سیاست  شرکت در مقابل این  خبر اعلام نشده است .

بازهم  تاکید می کنیم همه چیز و همه منتظر گزارش شبندر هستند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳۰مهر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم