خبر
گروه هايي كه در بازار…
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:40 امروز بازار را در حالي اغاز مي كنيم كه بازهم پيش بيني كردن ان سخت و دشوار است اما به نظر ميرسد با توجه به ماهيت خاص بازار فعلي و جمع آوري هاي اخر وقت بازهم جو مثبت باشد . امروز احتمالاً پارسان و برخي پتروشيمي ها نظير شازند و مارون ، مپنا وحفاري ، خليج فارس، گروه دارو و سيمان و پالايشگاهي ها مثبت باشند و از همين رو شكل و شمايل عمده بازار مثبت است . به نظر در فضاي فعلي بازار نمي توان با قطعيت از كاهش سخن گفت اما شكي نيست اين جو تا زمان گزارش هاست و با رسيدن هر گزارش گارد هر يك تغيير خواهد كرد .
امروز احتمال اين كه بازهم در نيم ساعت اول بازار پر عرضه و سپس كمي بهتر شود وجود دارد .
البته در مورد تحولات بيروني بازار و سخنان ايراد شده نيز مي توان اين طور تصور كرد كه فشار در بازار كمي بيشتر خواهد شد اما بعيد است فعلاً بازار به اين دست صحبت ها واكنش هاي تند و تيزي نشان دهد .
در مجموع شاخص در بازار امروز با رشدي بيش از 200 و حدود 300 واحدي مواجه مي شود كه نقش عمده ان بر گروه پتروشيمي و پالايش است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
14مهر 92


