خبر
تحولات خودرويي با …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:26 شاخص خودرو به سقف خورده و در محدوده تاريخي خود است و به نظر براي گذر از ان مشكل دارد . تنها ستاره اين گروه ايران خودروست كه به نظر ميرسد همچنان خريداران خاص خود را دارد . در روز هاي گذشته گفته بوديم تا 40% سبك كنيد . امروز اگر اين گروه بارديگر مثبت شد 40 را به 60% برسانيد و بازهم فروش را انجام دهيد .
اما به نظر ميرسد امروز اكثر اعضا با صفوف فروش درگير باشند . هنوز بازي خودرو تمام نشده اما گزارش هاي 6 ماهه به شكل عجيبي ذوق نوسان گيران را كور مي كند چرا كه زيان هاي بالا در ان شناسايي شده است .
خبري كه امروز باعث ريزش گروه خودرو مي شود بحث كاهش 30% عوارض بوده كه البته به دليل اختلاف بالاي قيمت هاي خودروهاي خارجي و داخلي نمي تواند چندان لطمه اي وارد كند اما اثر رواني بدي در بازار دارد .
اگر خريدار هستيد كمي دست نگاه داريد و فروشندگان در قيمت هاي صفر و مثبت امروز فرصت فروش دارند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
8مهر 92


