خبر
در حاشيه ي بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:53 در حاشيه خبرهاي سياسي خبر خاصي كه بخواهد بازار را متحول كند وجود نداشته جز اين كه براي سفر روحاني به نيويورك برنامه ريزي در حال انجام است . اين برنامه ريزي منسجم مي تواند خود را در ديدار هاي مختلف نشان داده كه بر جو عمومي بازار ما نيز موثر است . البته از سخنراني هاي عرفاني نيز خبري نيست و به نظر ميرسد روحاني بسيار منطقي و دقيق صحبت كند . در خبرهاي داخلي نيز بايد منتظر عزل و نصب معاونين از سوي وزرا بود كه به زودي صورت مي گيرد .
امااز اين خبرها به سراغ بازار دلار برويم كه اين روزها نقطه ضعف و قوت بازار است . برخي عزيزان معتقدند شعار كاهش تورم جز با كاهش دلار محقق نمي شود و از همين رو مشغول نقد كردن هستند و البته تاكيد مي كنيم در كوتاه مدت افت دلار افت بازار را به همراه دارد اما اگر دلار با كاهش به محدوده حتي 2600 و 2700 هم برسد در ميان مدت و بلند مدت براي بازار خوب خواهد بود اما در كوتاه مدت فشار عرضه را رقم مي زند .
البته ديروز در بازار نرخ دلار 3145 تومان بود و كاهش يافته بود . گفته مي شود سيف امروز اعلام مي شود و مي تواند منشا تحولات جالبي براي بازار باشد .
در بازارهاي جهاني وضعيت متفاوت است . ديروز با ريزش در طول روز مواجه بوديم و اكثر شاخص ها و نفت و طلا افت كردند اما امروز كار با افزايش فلزات آغاز شد .نفت و طلا هنوز تغيير قيمت آنچناني نداشته اند اما طلا كمي به 1367 متمايل شده و نفت نيز در 107 قرار دارد . اما مس و روي بارديگر با افزايش مواجه شده و مس به 7300 نزديك مي شود و روي نيز به 1950 رسيده است . امروز فشار روي گروه فلزات با ريزش دلار شايد كمي بيشتر شود .
امروز بازگشايي صندوق مهم ترين خبر بازار خواهد بود و از ان سو رشد شاخص را نيز رقم مي زند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
29 مرداد 92


