جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در حاشيه ي بازار …

در حاشيه ي بازار ...

نوید خاندوزی
جولای 27, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشيه ي بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – 5:53 در حاشيه  بازار در تحولات  سياسي دو اتفاق جالب توجه است  اول اين  كه استراو با تایید دعوت از سوی حسن روحانی افزوده است که به دلیل مشکلات خانوادگی نمی تواند در مراسم تحلیف شرکت کند. در عین حال تاکید کرده است وزیر خارجه اسبق بریتانیا در هفته های آینده برای دیدار با رییس جمهور ایران عازم تهران خواهد شد.اين  امد و نيامد استرا داستاني شده  بود كه خود يك حاشيه  سياسي ايجاد كرده  بود . در كنار ان  زمزمه هايي به  گوش ميرسد كه نوری مالکی به دولت اوباما گفته است که ایران علاقه مند به گفتگوی مستقیم با آمریکا بر سر برنامه هسته ای است و عراق هم اماده ی تسهیل برگزاری این مذاکرات است.   نوری مالکی طی دیداری با سفیر آمریکا در بغداد در اوائل جولای، گفت که حامل پیغامی از سوی مقامات ایرانی است و بیان داشت که حسن روحانی رئیس جمهور جدید ایران در مورد گفتگو با امریکا جدیت خواهد داشت.  در شكلي ديگر نيز نيلي در يك جمع  اقتصادي مهم ترين دستور كار دولت  قبل از همه  ي چالش ها  را  سياسي دانسته نه  اقتصادي و پيش زمينه حل مشكلات  را آشتي نسبي با دنيا مي داند . گفته مي شود نيلي رئيس سازمان  مديريت خواهد بود . در بانك  مركزي هم شنيده  شده  قاسمي برنامه جدي تري را به  روحاني ارائه داده و در كنار سيف گزينه هاي جدي بانك مركزي هستند .  تثبيت  نرخ ارز  و افزايش نرخ  سود  مهم ترين دستور كار 100  روز اول بانك مركزي است .

اما در حوزه  اقتصادي دلار بالاي 3160  معامله مي شد  اين  هفته  بعيد است اما از نيمه دوم  مرداد  تحولات  دلار در بازار بسيار اثر گذار خواهد بود . به خصوص اين كه كابينه در 13 مرداد معرفي شده و همه چيز برملا مي شود!

در حوزه  اخبار بازارهاي جهاني خوشبختانه وضعيت  رو به  پايئن  و منفي نيست  . البته  رشد قيمتي  كه حاصل شده  بود  بازهم  كمي نزولي شده و مس به  6900  و روي به  زير 1820  امد .

قيمت نفت كه  شاخصه  بازار ماست  به  104 دلار برگشته و قيمت طلا  نيز به  1335 دلار رسيده است  .

در گزارش ها  شاهد  گزارش خيره  كننده  فولاد ، وضعيت مثبت شيراز و خارك، تعديل 10% حفاري ، گزارش بترانس ، فايرا، سيماني ها ف كفرا، ذوب  و برخي سهم هاي ديگر هستيم  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

5 مرداد 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم