خبر
در حاشيه ي بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:53 در حاشيه بازار در تحولات سياسي در اوضاع داخلي پس از صحبت هاي رهبري قيمت ارز كمي افزايش يافت و حالا كسي از رابطه با امريكا به صراحت صحبت نمي كند . دو هفته ديگر بايد صبركنيم تا حاشيه هاي سياسي فروكش كرده و روحاني رسماً سكان را به دست بگيرد . اما طبق برخي خبرها ليست وزرا نهايي شده و شرايط متفاوتي را در نيمه دوم مرداد خواهيم داشت .
در كنار ان گفته مي شود بحث دعوت از خارجي ها و دعوت از حتي امريكايي ها نيز در دستور كار قرار گرفته و در همين آغاز كار تنش زدايي به وضوح به چشم مي خورد .
اما در خبرهاي اقتصادي گفته مي شود تيم اقتصادي روحاني در پي تغيير و تحولاتي براي بودجه كشور است .
در بازارهاي موازي در روز هاي گذشته دلار با يك افت مواجه شده بود اما ديروز به 3180 بازگشت . احتمالاً امروز بارديگر دلار در مرز 3200 قرار مي گيرد و با رشد قيمت جهاني طلا و اونس سكه و گرم نيز افزايشي خواهند بود .
در بازارهاي جهاني نفت با كاهش به 106 دلار رسيد كه گفته مي شود تقاضا براي ان رو به افزايش است . طلا به 1325 رسيده است و افزايش خوبي داشته است . در ساير فلزات مس در صعود و نزول قوي به قيمت هاي اندكي كاهشي تن داده است . مس درحال حاضر به 6960 رسيده است و كمي كاهشي بوده . روي نيز به 1840 ميرسد .
اما در اتفاقات مهم در كدال و مجامع مي توان به مجمع شركت هاي برگزار شده يعني جم و شاوان اشاره كرد و از سوي ديگر اطلاعيه شركت هاي فاسمين،مس،كچادفكگل،فاراك،سايپا،دارويي ها و برخي شركت هاي ديگر براي بازار مامهم خواهد بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
1 مرداد 92


