خبر
در مجمع حفاري …
تحلیل خبر
بتا سهم –7:16 گفته مي شود در مجمع حفاري كه با تقسيم سود 500 ريالي همراه بود خبرهايي از تسعير بخشي از درامد ها با نرخ ارز ازاد را شاهديم . مديران مرتبط با شركت نيزاز وضعيت مناسب شركت خبرمي دهند . گفته مي شود به زودي يك دكل ديگر نيز در اواخر تير و اوايل مرداد افتتاح خواهد شد .
شايد اثرات برداشته شدن تحريم و امدن دولت جديد بر حفاري بيشتر خود را نشان دهد تا مپنا از همين رو روي اين سهم نيز بايد توجه لازم را داشت .
بهترين قيمت براي بازگشايي سهم محدوده 4300 ريال است اما ممكن است ناگهان در قيمت هاي 4500 و 4600 ريال نيز باز شود كه خريد فقط با ديد ميان مدت در اين قيمت ها خوب است .
اگر سهم در قيمت هاي 4200 باز شد مي تواند براي خريد گزينه مناسبي باشد . انتظار داريم طي مدت 1 ماه قيمت سهم به 4800 ريال برسد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
9 تير 92


