خبر
در حاشيه ي بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:53 در اوضاع سياسي در روز هاي گذشته پيش بيني مي كرديم كه عارف و حداد كنار بكشند كه گويا حداد به سود ائتلاف و عارف به سود روحاني كنار كشيده است . در اخبار امروز و فردا پيش بيني اين است كه 1 كناره گيري ديگر را نيز داشته باشيم . برخي معتقدند يكي از دو فرد جليلي و ولايتي كنار خواهند كشيد . چرا كه سازمان راي هر دو به قاليباف نمي رسد و تنها شكننده اراي اصول گرايان هستند . البته اين را بايد دقت داشته باشيد كه اگر هر دو شخص به سود قاليباف و يا به هر دليلي هر شخص ديگري كناره گيري كنند شانس اين كه قاليباف حتي در دور اول به رياست جمهوري برسد وجود دارد .
عده اي نيز در نظر سنجي ها از اقبال مناسب به محسن رضايي خبر مي دهند .
در يكي از نظر سنجي هاي معتبر كه به دست ما رسيده بود اخبار نشان مي داد كه رقابت اصلي بين قاليباف ، رضايي و روحاني است و از نظر ارا نيز ترتيب به همان شكلي است كه عرض شد و اگر در روز هاي باقي مانده جليي و ولايتي به هر شكل ممكن به سود هر يك كناره گيري كنند كار اصلاح طلبان بسيار سخت خواهد شد .
در كنار اين موارد نرخ ارز ديروز با كمي كاهش به 3620 رسيده است اين روز ها بازار سكه ، مسكن و ارز نيز به مانند بورس منتظر سياست گذاري هاست . البته چشم انداز افت براي بازار سكه و ارز بيشتر به سمت كاهشي مي خورد تا افزايش يا ركود . بايد دقت كرد برخي در شعار هاي خود كاهش ضربتي نرخ ارز را مطرح مي كنند كه براي بازار ما چندان جالب نيست و البته افت دلار به بيش از 3000 تومان نيز كمي سخت خواهد بود .
اين روز ها بازو بسته شدن نماد ها براي مجمع و تعديل يكي ديگر از تحولات مهم بازار است .امروز مجمع چادرملو نيز مهم است . ابلاغ بودجه نيز براي بازار مهم بوده كه در نرخ بهره مالكانه و پالايشي ها به سود بازار تمام شد .
اما در بازارهاي جهاني در آغاز بازارهاي جهاني هم نفت و طلا با افزايش اندك مواجه شدند اما در فلزات مس كاهش و به زير 7200 دلار رسيده و و روي اندكي افزايش داشته است . كاهش قيمت سنگ آهن را نيز در بازارهاي جهاني داريم
به هر حال همه بايد تا زمان انتخابات صبر پيشه كنند و اين شايد استراتژي قالب افراد حقيقي و حقوقي بازار باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
21 خرداد92


