جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
غدير و پارسان …

غدير و پارسان ...

نوید خاندوزی
ژوئن 1, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

غدير و پارسان …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:20  به نظر ميرسد اين بار و براي مدت كوتاهي غدير از پارسان  نوسان  بيشتري را  بدهد . اول بابت  اين  كه  گروه  سيمان  غدير پيشرو  شده است و مي تواند  مورد توجه  بازار باشد  و تعديلات خوبي از اين  محل نصيب غدير شود . نكته ديگر اين  كه غدير در فروش سرمايه  گذاري ها  بسيار خوب عمل كرده و 50 ميليارد تومان  سود از اين  محل در ارديبهشت  ماه  داشته است . به نظر ميرسد غديردر يك  بازه  زماني كوتاه مدت  رشد اندكي را  شاهد  باشد .

اما در پارسان  تحولات  زاگرس كمي سهم  را ازار مي دهد و امروز سهم  كمي منفي  خواهد شد اما  خبري از تعديل منفي در كار نيست .

گروه تحلیل گری بتا سهم

11 خرداد92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم