خبر
روز پس از توفان …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۲۰ امروز بازارسرمایه را در حالی آغاز می کنیم که به نظر میرسد موج جدید عرضه ها رادر بازار در حداقل یک یا دو روز آتی داشته باشیم . باید این موج های اصلاحی را با جان دل پذیرفت و اجازه داد فرایند ورورد و خروج سهامداران شکل بگیرد . امروز ممکن است کار با صفوف فروش برخی پالایشگاه ها آغاز شود و شرایط این گروه منفی و سپس به کل بازار تسری ببخشد . هر چند این شرایط موقت خواهد بود و حتی در همین امروز می توان امیدوار بود که اوضاع به سود بازار جمع و جور شود . در بازار امروز احتمال این که گروه پتروشیمی شرایط بهتری را داشته باشد وجود دارد .
در کنار این موارد گروه فولاد و همچنین تا حدودی سنگ آهن نیز می توانند کمی خودنمایی کنند . از سیمانی ها و بانک ها نیز نمی توان گذشت . اما فعلاً باید اجازه داد پالایشگاهی ها کمی استراحت کنند . البته در تاپیک مربوط به پالایشگاه در مورد ان مفصل صحبت می شود .
زمزمه های کاهش شاخص نیز امروز وجود دارد هر چند برخی معتقدند شاخص یک رشد ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحدی دیگر دارد و بعد کاهش خواهد داشت . باید به نظاره نشست و دید .
امروز قطعاً بازار مشقت های بیشتری را نسبت به روز های قبل دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۱ اردیبهشت ۹۲