خبر
آخرين شنيده ها از وفارس…
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:55 گفته مي شود بورس هم مخالفت ضمني خود را با عرضه اين سهم در قيمت هاي بالا اعلام كرده است . جلسات متعددي بين خصوصي سازي و بانك ها و دو شخصيت حقوقي ديگر شكل گرفته تا از سهم حمايت شود . گفته مي شود غديرو نفت و گاز نيز نقدينگي نسبتاً مناسبي را براي خريد اماده مي كنند اما با ديدن قيمت تصميم گيري خواهند كرد .
نكته اي را به ان اشاره شده كه از دل اين عرضه به گوش ميرسد كه شركت هايي مانند پتروشيمي بندر امام و پارس با بخشي از منابع خود به اين موضوع كمك كرده و سهم را بخرند كه تكذيب شده و امري غير منطقي است .
امروز معارفه سهم برگزار مي شود و بسيار ي از ابهامات روشن خواهدشد . البته هنوز زمزمه هاي اين كه قيمت چه ميزان خواهد بود نيز وجود دارد .
گفته ميشود كارگزاران طي هماهنگي هايي به بور س در مورد قيمت بالا هشدار داده اند . همچنين شنيده مي شود بيش از 400 ميليارد تومان نقدينگي در حال حاضر براي خريد اين سهم تجهيز شده است .
گروه مالي ملت ، صندوق عشاير و تامين اجتماعي سه شركتي هستند كه با آنها در رابطه با خريد سهام باقي مانده احتمالي از روي ميز هماهنگي شده است .
گفته مي شود به احتمال قوي قيمت هاي 6500 و 7000 ريال در جلساتي كه خصوصي سازي با بانك ملت داشته به عنوان قيمت عرضه مطرح شده است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
22 اسفند91


