تلاش برای شوک زدایی با …

اسفند ۱۵, ۱۳۹۱

خبر

تلاش برای شوک زدایی با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۳۰ امروز بازار سرمایه کار خود را در حالی آغاز می کند  که  بازهم  عوامل مختلف به  بازار حمله  ور شده اند. اول این  نکته  را  بگوئیم که  فشار فروش رفته  رفته کمتر شده  و این  فرصت خوبی برای بازار است  اما  اشکال  کار اینجاست که خریدار با این اتفاقات  و رویداد ها  برای خرید ترغیب نمی شود . بودجه و ابهامات  ان ، تحولات  سیاسی ، هدفمندی و حالا  هم  افت  سنگین  دلار از راه  رسیده  و بازار در حال  شوک زدایی است  . خبر خوب این  است که  بازارهای جهانی با کمی رشد مواجه  شدند  اما  افت  دیروز دلار اثر خود را در جایی در بازار نشان می دهد . امروز در بورس کالا  شمش فخوز قرار است معامله شود که این  اولین آزمون  بازار با دلار کاهش یافته است  .

دلار در فضایی کم می شود که هنوز کسی تحولات  سیاسی را  باور ندارد وگرنه از یک  سو رفتار بازار باید تغییر می کرد .

اما  به هر حال  بازار امروز نیز تنها  وقت خود را  صرف شوک  زدایی از کاهش نرخ ارز  خواهد کرد . شاید روند  همچنان منفی و با  کاهش مواجه  باشد  اما  شدت  ان  بالا نیست .

بسیاری معتقدند  تا  سیکل کاهشی شاخص که  ۳۶۶۰۰ و ۳۶۵۰۰ را هدف گرفته تکمیل نشود  حرف از برگشت  واژه ای بیگانه است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵ اسفند۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم