خبر
در حاشيه هاي بازار بر …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:30 در اوضاع سياسي گفته مي شود فردا 1+5 بازهم در مورد ايران جلسه دارد .در كنار ان تحولات خارجي ديگري نظير فشار بر اسد نيز نقطه مقابل اين بحث است . در حاشيه هاي سياسي همه منتظر اعلام خبر يك نشست هستند كه اعلام شود ايا مذاكره انجام مي شود يا خير .اگر اين نشست به روزهاي داغ گزارش هاي 9 ماهه ارجاع شود يكي از بدشناسي هاي بازار است كه البته هنوز زود است در مورد ان صحبت داشته باشيم .
خبر سياسي خاصي كه بخواهدبازار را تحت تاثير قرار دهد وجود نداشت بحث اصلي در مورد دلار است كه در مطلبي جدگانه در موردش صحبت مي شود .
در بازارهاي جهاني وضعيت مثبت دنبال مي شود كه قيمت طلا به 1713 دلار در هر اونس رسيده و نفت نيزدر 86 دلار قرار دارد . قيمت جهاني مس به 8100 نزديك مي شود و ايستادگي خوبي را بالاي 8 هزار تجربه مي كند . روي نيز در محدوده 2050 دلار قرار دارد و الومينيوم هم به 2070 دلار رسيده است .
نكته جالب رشد قيمت شمش بيلت و اثر احتمالي ان در بازار خواهد بود .
در مجموع حاشيه هاي سياسي و اقتصادي خاصي در بازار نداريم …
گروه تحلیل گری بتا سهم
22 آذر91


