خبر
بازار و دو رویداد مهم …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۳ امروز بازار سرمایه را در حالی آغاز می کنیم که به نظر میرسد خبرهای سیاسی به زودی موارد خوبی را به گوش بازار می رساند . احتمال کنسل شدن سوال از رئیس جمهور ، احتمال آتش بس در غزه طی دو روز آتی و خبرهای دیگر از مهم ترین انها بود اما در بازارهای جهانی هم با رشد آغاز کردیم و این نوع خبرها روحیه بازار را بالا می برد . اما فارغ از این مسائل بازار امروز به دو رویداد مهم گره خورده است . یکی از اهمیت بالاتر و دگیری کمتر برخوردار است که در مورد هر دو به تفصیل صحبت خواهد شد . رویداد کم اهمیت تر فولاد است که اگر امروز عرضه های شرکت در بورس کالا با مشتری بالا مورد معامله قرار گرفت تقریباً یک خبر مثبت برای شرکت و کمک به روند برگشتی است . اما خبر مهم دیگر و عامل دیگری که نفس بازار به نفس او گرم است بحث معامله بلوک شبندر است .
سه طبقه برای رابطه شبندرو بازار وجود دارد . اگر بر روی بلوک رقابت صورت گیرد برگشت بازار جدی و بالاست . اگر تنها معامله صورت گیرد ماهیت خریدار است که تکلیف را مشخص می کند و در صورت عدم معامله بازار سرمایه وارد یک فاز اصلاحی ۳ روزه می شود که ریزش ۵۰۰ واحدی شاخص از مهم ترین نتایج آن است .
می توان گفت که بازار تا قبل از معامله بلوکی بسیار بی رمق و حتی منفی و پس از ان تعین تکلیف می شود . البته امروز ممکن است گروه قند نیز با عرضه های جدی مواجه باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۹آبان ۹۱