خبر
عوامل مختلف در مقابل هم …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:18 امروز در حالی بازار را آغاز می کنیم که رويداد هاي مهمي مقابل هم قرار گرفته اند كه سرنوشت بازار را دچار تغييرو تحول كرده اند . به عنوان مثال در حال حاضر فارغ از مسائل سياسي بايد اذعان داشت كه ريزش دلار و كاهش قيمت برخي محصولات از يك سو بازار را تحت فشار دارد و در سوي ديگر گزارش هاي پيش رو و بحث معاملات بلوكي امروز بر بازار موثر است .
اين عوامل نشان مي دهد بازاردرگير خواهد بودو انتظار اين كه حركت جانانه اي را از او شاهد باشيم وجود ندارد . اين شرايط تا روز سه شنبه ادامه خواهد يافت و در روز چهار شنبه 5 صبح با اعلام نتايج انتخابات شرايط تغيير خواهد كرد و بازار مي تواند وضعيت بهتري را شاهد باشد .
اما به هر حال امروز هم بازار با چالش هاي متعدد كاهش برخي كالا ها به خصوص فلزات و بحث صادرات و ممنوعيت براي آنها با افزايش عرضه مواجه بوده هر چند تغيرو تحولات در شبندر مي تواند به زودي به كل بازار سرايت كرده و بهبودي نسبي را در اين شرايط براي بازار رقم بزند . البته او نيز تحت كنترل خريداران احتمالي خواهد بود .
پيش بيني مي شود بازار امروز نيمه اول سفت و سخت و منفي داشته باشد اما در نيمه دونم وضعيت كمي بهتر شود .
امروز احتمال افت شاخص نيز وجود دارد . اما هنوز توصيه اين است كه در فروش سهم عجله نكنيد و حتي در ليست شركت هايي كه ديروز گفته شد در منفي كامل مي توان خريد كرد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
15آبان 91


