خبر
در شرايطي كه اين هفته …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:18 امروز در حالی بازار را آغاز می کنیم که رويداد هاي مهمي از زمين و آسمان براي بورس مي باررد كه برخي از انها سياسي و اكثر انها اقتصادي است . خبر توقف غني سازي ، تكذيب پس از ان ، انتخابات امريكا ، حواشي سخنان رهبري ، نامه نگاري ها ، تحولات سوريه در مسائل كلان سياسي قرار دارد و از ان سو ريزش بازارهاي جهاني، كاهش نرخ دلار، افزايش جدي كسري بودجه دولت ، بحث ماليات ها و بودجه و حواشي ممنوعيت هاي صادراتي در كنار است و در مقابل اين عوامل كه عمدتاً به زيان بازارهستند دو موضوع اغاز به كار معاملات بلوكي و گزارش هاي باقي مانده 6 ماهه مي تواند ابزاري براي برگشت موقت بازار باشد .
بورس به خوبي مي داند كه ركود قبل از انتخابات امريكا منطقي است از همين رو شايد تلاش انچناني براي برگشت نكند و تنها مانع از ريزش ان شود . گفته مي شود از امروز و فردا تحولات معاملات بلوكي و همچنين گزارش هاي مالي براي تحريك بازار آغاز خواهد شد اما بايد قبول كرد كه ممكن است نتايج آن به قدرت اقدامات قبلي نباشد .
امروز به مانند دفعات قبل بايد گفت كه احتمالاً ابتداي وقت بازار منفي دنبال مي شود تحولات اخبار و شبندر مي تواند رفته رفته بازار را از شرايطط منفي خارج سازد . برخي معتقدند كه كچاد عاملي براي شوك درماني به بازار بوده و اخبار بعدي از شبندرو ذوب حركت هاي او را تكميل مي كنند .
در فروش سهم خود به خصوص درنيمه اول بازار و 1 ساعت ابتدايي عجله نكنيد . احتمال اين كه از ساعت 10 الي 11 بازار به سمت بهبود نسبي و افزايش جو خريد پيش رود بالاست .
گروه تحلیل گری بتا سهم
14آبان 91


