نگاهی به بازار فردا یکشنبه ۲۳ مهر ۹۱

مهر ۲۲, ۱۳۹۱

بازار اصلاحی تا کجا؟؟؟

نگاهی به بازار فردا یکشنبه ۲۳ مهر ۹۱

بازار این روزها با روند اصلاحی به سمت سطوح حمایتی خود گام بر میدارد همانطور که در گزارش دیروز نیز اشاره داشتیم ما به روند اصلاحی و افت شاخص تا سطوح ۲۸ هزار واحدی اعتقاد داریم اصلاحی که لازمه بازار بوده و میتواند بازار را با قدرت بیشتری به صعود وادار نماید بهر عنوان اگر سطح ۲۸ هزار واحد قرار باشد سطح احتمالی برای برگشت بازار باشد بازار دیگر کم کم به پایان روند نزولی خود نزدیک میشود یکی دو روز دیگر با همین شدت امروز اصلاح نماید به حمایت خوبی خواهد رسید حمایتی که مصادف خواهد شد با گزارشات ۶ ماهه شرکتها… پس منتظر شکل گیری یک روند صعودی پس از طوفان فعلی باشید این روزها باید به دلایل ریزش بازار توجه داشت واقعا در دو هفته اخیر چه اتفاقی افتاده است که بر روی بازار ما تاثیر گذار بوده است یقینا دلار ۳۳۰۰ تومان بوده است که فعلا هم یک قدم هم از ۳۳۰۰ تومان پایین تر نیامده است لذا شرایط بنیادی سهم ها هیچ تغییری نکرده است تنها مشکل فعلی بازار شناسایی سود توسط خریداران حقوقی قبلی بوده است شکی نباید داشت که حقوقی ها زیر بازار رابا عرضه های خود در حال خالی کردن هستند فعلا یک خوش بینی تکنیکالی وجود دارد که شاخص تا ۲۸ هزار واحد کاهش خواهد داشت اما تجربه به ما نشان  داده است که بازار ما منطق ندارد.. نه در رشد و نه در ریزش نباید منطقی فکر کرد تمام براوردهایی که خیلی منطقی می باشند اخر سر نتیجه ای جز شکست نداشته اند لذا بهتر است به ریزش اخیر خیلی بی تفاوت نباشیم شاخص از ۲۴ هزار واحد تا ۲۹ هزار واحد رشد داشته است یعنی در حدود ۵ هزار واحد در عرض کمتر از ۲ ماه بازار رشد داشته است لذا در برگشت نیز ممکن است شرایط غیر قابل پیش بینی داشته باشیم بنابراین به فرض اینکه فردا و نه پس فردا بنابر احساس منه تحلیلگر بازار باید برگردد دلیلی بر برگشت بازار نخواهد بود اگر زیر بازار توسط حقوقی ها گرفته نشود شک نکنید بازار با چالش های بیشتری روبرو خواهد بود

اما باز هم تایید می کنیم که دلایل بنیادی رشد بازار که همون دلار می باشد فعلا که کاهشی نداشته است که هیچ و اگر یک خبر خوبی هم به بازار نرسد هیچ بعید نیست به زودی به بالای ۴۰۰۰ تومان نیز برسد فعلا با کنترل های شدید توانسته اند بازار دلار را کنترل کنند وگرنه دلار به هیچ عنوان قصد کاهش را ندارد از طرفی بورس فلزات نیز که دلارش با بقیه جاها ازادتر است و در این بخش دلار اصولا با کمتر از ۴۰۰۰ تومان قیمت نمی خورد الومینیوم در دنیا ۲۰۰۰  دلار است با دلار ۴۰۰۰  تومانی قیمت محصولات ایرالکو ۸۰۰۰تومان می شود در مجموع دلایل بنیادی بازار ما هیچ مشکلی پیدا نکرده است و تنها مشکل فعلی شناسایی سود توسط سهامداران قبلی می باشد

این روزها قیمتهای جهانی در حال ریزش هستند فعلا تارگتها احتمال افت چند درصدی دیگر درقیمتهای جهانی به خصوص روی و مس  را میدهد اما این امر میتواند تنها یک فرصت باشد روییها احتمالا فعلا در روند اصلاحی خواهند ماند تا تکلیف قیمتهای جهانی مشخص شود پس از مشخص شدن تکلیف قیمتهای جهانی روی میتوانید خرید خوبی از این گروه نمایید سهام گروه روی گزینه های پرریسک اما با احتمال بازدهی بالا میباشند

در سایر نمادهای معدنی همانطور که در معاملات امروز هم مشاهده شد سنگ اهنیها چندان میلی به اصلاح ندارند تعدیل مثبت کچاد در این گروه قطعی شده است پس سهامداران این گروه نباید نگرانی داشته باشند همه چیز بر وفق مراد سنگ اهنیهاست

در بین فولادیها قیمتهای فردا میتواند یک پله خرید محصوب شود فولاد ۲۸۰ تومانی و و حتی فولاژ ۳۰۰ تومانی میتوانند بازدهی ۲۰ درصدی را طی چند ماه اینده به ارمغان بیاورند سهام فولادی که اکثرا با پتانسیل تعدیل مثبت عایدی هم در گزارشات ۶ ماهه و هم در گزارشات ۹ ماهه مواجه خواهند بود

 فخوز فردا عرضه دارد احتمال رشد قیمت پایه عرضه از ۱۶۰۰ تومان وجود دارد

در بین فولادیها شنیده میشود فخوز هم طی دو مرحله سود خود را به سطوح ۵۰۰ تومان خواهد رساند مرحله اول در گزارش ۶ ماهه و مرحله دوم در گزارش ۹ ماهه پس فخوز هم میتواند گزینه کم ریسکی با دید میان مدت باشد

در بین خودروییها احتمالا فردا  و پس فردا حمایتهای سهام این گروه به خصوص در سایپا و شرکتهای زیر مجموعه به داد این گروه خواهد رسید برای فردا انتظار جمع اوری صفوف فروش خودروییها و روند متعادل را برای سهام این گروه را داریم در بین خودروییها روند سایپا کمی بهتر ارزیابی میگردد محدوده ۱۱۰ تومان برای سایپا محدوده حمایتی خوبی تا به امروز بوده است و با جمع اوری سایپا در محدوده ۱۱۰  تومان احتمال تعادل بیشتری در گروه خودرو می باشد

 متاسفانه شایعه معامله  بلوکی پارسیان هر بار باعث یک رونقی در گروه ایران خودرو می شود و بعد از مدتی این داستان به فراموشی سپرده می شود خاور و ایران خودرو با شرایط فعلی هیچ بعید نیستند بار دیگر به سطوح قبلی خود برگشت داشته باشند لذا باید به این دو سهم در فاز اصلاحی توجه بیشتری داشت که در صورت عدم انتشار  خبر قطعیت معامله بلوکی پارسیان ،ایران خودرو  ممکن است تا ۱۳۵ تومان کاهش داشته باشد

 در گروه پتروشیمی نیز خبری از گزارشات مورد انتظار نیست طولانی شدن زمان  بسته شدن پتروشیمی پردیس باعث کاهش پارسان شده است از طرفی دیگر پتروشیمی ها نیز گزارشات خود را اعلام نکرده اند به نظر یک هماهنگی خاصی برای اصلاح بازار در پشت پرده بوجود امده است و این ریزش شاخص خیلی برنامه ریزی شده در حال رخ دادن است امید است جو مثبتی که نسبت به بازار در این روزها ایجاد شده است با مدیریت بهتر شاخص باعث رونق بورس شود

شاخص امروز سطح ۲۸۶۰۰ واحد را شکست باید به شکست سطح ۲۸۶۰۰ واحد دقت کرد احتمال ریزش بیشتر شاخص با شکست این سطح خیلی زیاد شده است یقینا فروش اوراق مشارکت بانک مرکزی یکی از دلایل اصلی کاهش شاخص می باشد اگر بورس در این روزها مثبت باشد یقینا هیچ ادم عاقلی تمایلی برای خرید اوراق ۲۰ درصدی بانک مرکزی نخواهد داشت لذا ترس خوبی امروز در بین اهالی بازار ایجاد کردند یک ریزش قوی و شدید که می تواند زهره چشم خوبی برای افراد تازه وارد به بازار سرمایه باشد با توجه به اینکه فروش این اوراق بانک مرکزی حداقل تا اخر هفته پابرجا می باشد لذا این هفته را باید هفته نوسانات منفی بازار دانست هر چند باز هم توصیه می کنیم بیش از هر خبری به دنبال قیمت دلار باشید رشد قیمت دلار هر ان می تواند فروشندگان را چنان جا بگذارد که بعدا هر فروشنده ای را پشیمان نماید

سنگ آهن

هفته گذشته قیمت سنگ آهن به لطف رشد بازار فیوچرز چین و جو پس از تعطیلات یک هفته ای، کمی رشد داشت و تا پایان هفته در ثبات ماند. قیمت سنگ آهن خلوص ۵/۶۳ درصد هند ثابت بود و ۱۲۰ دلار هر تن سی اند اف ثبت شد.

سنگ آن خلوص ۵/۶۱ درصد استرالیا ۱۱۸ تا ۱۱۹ دلار و خلوص ۲/۶۱ درصد برزیل ۵/۱۱۶ دلار هر تن سی اند اف بود. همچنین خلوص ۵/۶۴ درصد برزیل ۰۱/۱۲۴  دلار هر تن سی اند اف چین بود. انتظار می رود روز های آتی قیمت ها با ثبات باشد یا بیش از ۲ دلار در هر تن بالا نرود.  در کل سنگ آهن برزیل و استرالیا هفته گذشته بین ۲ تا ۹ دلار در هر تن رشد قیمت داشت.

موجودی سنگ آهن وارداتی در بنادر چین نیز ۶۴/۱۰۱ میلیون تن ثبت شده که ۳۶۰ هزار تن نسبت به هفته قبل رشد داشت.

هفته گذشته برخی پیش بینی ها از رسیدن قیمت سنگ آهن به ۵۰ دلار تا اواسط سال ۲۰۱۳ خبر می داد. ظاهرا افت تقاضای چین حمل این ماده اولیه را در سطح جهان به پایین ترین میزان از سال ۱۹۹۰ تاکنون رسانده است.

 

قراضه

هفته گذشته در بازار داخلی ترکیه قیمت قراضه در ۳۲۰ تا ۳۸۱ دلار هر تن تحویل کارخانه در ثبات بود. در بازار واردات ترکیه افت قیمت بازار داخلی امریکا سرانجام موجب کاهش قیمت های صادراتی آن شد. قراضه مخلوط امریکا ۵/۳۶۵ دلار هر تن سی اف آر شنیده شد. قراضه اروپا پس از یک هفته خرید ترک ها کمتر معامله شد و خلوص۲۰-۸۰ معادل ۳۴۹ دلار هر تن سی اند اف شنیده شد که تا ۶ دلار هر تن افت قیمت داشت. قراضه آ۳ سی آی اس نیز در ۳۵۳ تا ۳۵۸ دلار هر تن سی اف آر ثبات داشت ولی خریدار نداشت. البته قیمت اواخر سپتامبر ۳۵۵ تا ۳۶۵ دلار هر تن سی اند اف بود.

در جنوب اروپا قیمت قراضه ۱۰ تا ۲۰ یورو هر تن افت داشت. قراضه خرد شده ۲۷۵ تا ۲۸۰ یورو در هر تن بود و محصول وارداتی ۲۶۰ یورو هر تن سی آی اف شنیده شد. قراضه خرد شده در بازار امریکا ۱۰ دلار هر لانگ تن افت داشته به ۳۵۱ دلار هر لانگ تن رسید.

در چین قیمت قراضه تا ۱۶ دلار در هر تن رشد داشت و قیمت خرید را به ۳۹۷ دلار هر تن با ۱۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده رساند. در کره قیمت قراضه بازار داخلی بین ۱۸ تا ۲۷ دلار نسبت به یک ماه قبل ارزان تر شد. واردات از ژاپن رونق نداشت و آخرین بار قراضه سنگین کلاس ۲ ژاپن ۲۹۹ دلار هر تن فوب معامله شد.

 

بیلت

بیلت صادراتی سی آی اس به ترکیه کمی رشد قیمت داشت ۵۱۵ دلار هر تن فوب ثبت شد که به نظر ترک ها خیلی بالاست. کسی حاضر نیست برای خرید بیلت سی آی اس بیشتر از ۵۰۵ دلار هر تن فوب بدهد.

بیلت صادراتی ترکیه ۵ دلار هر تن افت داشت و به ۵۲۵ تا ۵۳۰ دلار هر تن فوب رسید. قیمت پیشنهادی بیلت در بازار داخلی ترکیه ۵۳۵ تا ۵۴۰ دلار هر تن درب کارخانه بود البته در این قیمت فعالیت چندانی نبود.

در خاور دور بازار بیلت در رکود بود و قیمت ها باز هم کاهش یافت. بیلت تایوان ۵۵۵ تا ۵۶۰ دلار هر تن سی اف آر ثبت شد ولی قیمت درخواستی ۵۴۵ دلار هر تن سی اف آر بود. بیلت ژاپن نیز تا ۵۵۵ دلار هر تن بود ولی کسی بیشتر از ۵۴۵ دلار نمی دهد.

بیلت در ایران

قیمت بیلت در بازار ایران هفته گذشته نزولی بود. چند علت برای روند نزولی بیلت وجود دارد:

۱- رکود بازار مقاطع

۲- افزایش عرضه بیلت: در شهریور ماه بیش از ۲۸۰ هزار تن بیلت به کشور وارد شده است در حالیکه شهریور ماه عملا بازار فولاد نیمه تعطیل بوده است و این واردات تماما در بازار جذب نشده، در ۱۸ روز اول مهر ماه هم ۳۰۶ هزار تن بیلت به کشور وارد شده است .

بعضی از دست اندرکاران پیش بینی می کنند واردات بیلت در مهر ماه از مرز ۴۰۰ هزار تن هم بگذرد تولید کارخانه های داخلی هم افزایش یافته است. در مهرماه یک کارخانه جدید تولید بیلت در کشور محصول خود را به بازار عرضه نمود. با این روند پیش بینی می شود این هفته سقوط قیمت بیلت ادامه داشته باشد.

۳- کاهش قیمت بیلت: افت قیمت در خارج از ایران که ناشی از کاهش قیمت سنگ آهن و قراضه است باعث شده تا فروشندگان بیلت سعی در عرضه محصول خود بنمایند. بیلت تحویل بنادر شمالی ایران تا ۵۷۰ دلار هر تن برای تناژهای بالا با پرداخت نقدی پیشنهاد شده است.

۴- کاهش تقاضای بیلت: اکثر کارخانه های تولیدکننده مقاطع در حال حاضر تولید خود را پایین آورده اند در نتیجه سطح تقاضا کاهش یافته است.

با توجه به شرایط فعلی بعید به نظر می رسد که بازار بیلت با بهبود روبرو شود. در حال حاضر بیلت محصول کره، ترکیه و سی ای اس در بنادر شمال و جنوب کشور پیشنهاد می شود . قیمت بیلت که اول هفته حدود ۱۷۸۰ تومان هر کیلو برای سایز ۱۵۰ میلیمتر در انزلی بود در آخر هفته تا ۱۷۴۰ تومان هم رسید، فروشنده ها اکثرا تمایل به عرضه کالا داشتند در حالی که خریدارها تقاضای خود را در حداقل نگاه داشته اند.

 

مقاطع

میلگرد در بازار داخلی ترکیه از ۵۷۹ تا ۵۸۹ دلار هر تن درب کارخانه به ۵۷۶ تا ۵۸۳ دلار در هر تن رسید و تقاضا همچنان کم بود. قیمت میلگرد صادراتی ترکیه ۵ دلار در هر تن پایین آمده به ۵۷۰ تا ۵۸۰ دلار هر تن فوب رسید. اماراتی ها میلگرد ترکیه را ۵۹۵ دلار هر تن سی اف آر خریداری نمودند. در ۵۹۰ دلار در هر تن سی اف آر نیز قیمت داده شد. این در حالی است که اواخر سپتامبر قیمت  ۶۰۵ دلار هر تن سی اف آر بود.

مقاطع صادراتی سی آی اس باز هم در رکود بود. میلگرد سی آی اس به خاور میانه و افریقا  در ۵۸۰ تا ۵۹۰ دلار هر تن فوب عرضه شد ولی معامله ای بسته نشد.

آلمانی ها قیمت میلگرد خود را سه هفته اخیر از ۵۸۰ تا ۵۹۰ یورو هر تن به ۵۵۰ یورو هر تن رسانده اند. ایتالیا و لهستان میلگرد را در آلمان  ۵۲۰ یورو هر تن می فروشند. قیمت محصول ترکیه نیز ۵۸۵ دلار هر تن فوب بود ولی زمان تحویل طولانی باعث شده آلمانی ها خریدار نباشند.

قیمت قرارداد میلگرد در بورس شانگهای به ۵۸۷ دلار هر تن افزایش یافت ولی در بازار نقدی افت قیمت ۳ دلار در هر تن مشاهده شد و قیمت به ۶۰۹ تا ۶۱۲ دلار هر تن با ۱۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده رسید.

مقاطع در ایران

نشیب و فراز نرخ ارز هفته گذشته تاثیر گیج کننده ای بر بازار فولاد بخصوص مقاطع گذاشت. تلاش دولت برای حفظ و کنترل نرخ ارز باعث شد تا بسیاری از فروشنده ها که کالایشان را در قیمت بالا خریداری کرده اند دست از عرضه بردارند. در حالی که جو عمومی بازار در انتظار افت قیمت بود، نرخ های معاملات در بورس هم نشان می داد که قیمت ها نباید کاهش داشته باشد. علیرغم آنکه تقاضا در بورس قوی نبود ذوب آهن اصفهان سبد میله گرد آجدار و تیرآهن را ۱۷۵۰ تومان تحویل آذر ماه فروخت. یک هفته قبل همین سبد ۱۶۸۴ تومان در بورس معامله شده بود یعنی ۴ درصد افزایش قیمت در خلال یک هفته. این معامله برای بازار به این معنا بود که میله گرد و تیرآهن در کف قیمت خود هستند در واقع قیمت پایه ۱۹۰۰ تومان تثبیت شد. در روز دوشنبه بازار بعد از چند روز سردرگمی خود را پیدا کرد مقاومت فروشنده ها در قبال افت قیمت ها جواب داد. با بهبود قیمت ارز تقاضا به بازار برگشت.

در شرایط فعلی با توجه به هزینه های تولید، حداقل قیمت تمام شده برای تولیدکننده حدود ۱۹۰۰ تومان می باشد ولی بازار در رکود است دو علت برای این رکود وجود دارد :

اول : سردرگمی در مورد نرخ ارز، هنوز اتاق ارز آنچنان فعال نشده که نرخ اعلام شده از طرف بانک مرکزی به عنوان یک واقعیت اجرائی از طرف بازار پذیرفته شود .

دوم : موجودی ها نسبت به تقاضا بسیار بالاست، کالاهای فروخته شده در بورس کالا در تیر و مرداد سال جاری هنوز در بازار جذب نشده است. این کالاها با قیمت تمام شده زیر ۱۸۰۰ تومان برای تجار درآمده است. طبعا بازار یک ماه دیگر زمان نیاز دارد تا خود را با قیمت های جدید تطبیق دهد. از طرف دیگر تقاضای دولت بسیار پائین آمده این امر تاثیر بدی در بازار گذاشته و در صورت ادامه در ماه های بعد بازار فولاد را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد. متوسط قیمت تیرآهن در خلال هفته گذشته ۲۰ تومان هر کیلو کاهش داشت در حالی که متوسط قیمت میله گرد هم ۱۲ تا ۱۵ تومان هر کیلو در مبادی کاهش نشان می داد. علیرغم این کاهش قیمت، تقاضا همچنان پایین است. بازار برای فعال شدن به یک محرک نیاز دارد؛ تقاضای دولت یا تغییر نرخ ارز . 

 

ورق

هفته گذشته قیمت پیشنهادی ورق گرم تولید نوامبر روسیه به ۵۱۰ تا ۵۳۰ دلار در هر تن فوب کاهش یافت. در بازار داخلی ترکیه ورق گرم ۵۶۰ تا ۵۷۰ دلار هر تن درب کارخانه بود.

اوکراین ورق گرم را به ترکیه در ۵۵۰ دلار هر تن سی اف آر پیشنهاد داده و حال انتظار می رود قیمت ۱۰ تا ۲۰ دلار دیگر کاهش یابد.

در بازار ورق امریکا قیمت ورق گرم از ۶۰۰ دلار به ۵۵۰ تا ۵۷۰ دلار هر شورت تن رسید. در اسپانیا ورق گرم ۴۸۰ تا ۵۰۰ یورو هر تن درب کارخانه بود و بازار منتظر رسیدن قیمت به ۴۶۰ یورو درب کارخانه بود. ایتالیا قیمت را به ۴۶۵ تا ۴۷۰ یورو هر تن رساند. در شمال اروپا قیمت ورق گرم ۱۰ تا ۲۰ یورو هر تن ارزان تر شد و به ۴۷۰ تا ۴۸۰ یورو هر تن درب کارخانه رسید.

در بازار چین قیمت ورق گرم  بازار داخلی پس از تعطیلات ۱۰ تا ۲۰ دلار هر تن بالا رفت به ۵۸۵ دلار هر تن با ۱۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده رسید و موجب رشد ۲۰ دلاری قیمت صادراتی شده آن را به ۵۳۵ تا ۵۴۵ دلار هر تن فوب رساند. درامارات قیمت ورق گرم وارداتی ۵۶۵ تا ۵۸۰ دلار هر تن سی اف آر بود انتظار می رود به زودی با رشد تقاضا تا ۱۵ دلار بالا برود.

ورق در ایران

بازار ورق در ایران در حال رکود بود. ورق گرم ضخامت ۲ میلیمتر رول در انزلی روز شنبه هر کیلو ۱۹۳۰ تومان اعلام میشد تا آخر هفته به ۱۹۶۰ هم رسید ولی تقاضا پائین است چون بازار لوله و پروفیل با رکود همراه است.

ورق های گرم ضخامت ۵/۲ میلیمتر تا ۱۵ میلیمتر محصول مبارکه اول هفته با تنزل تا هر کیلو ۲۰ تومان هم روبرو شد ولی از اواسط هفته روند رو به بالا گرفت و به مرز قیمت اول هفته رسید.

ورق های گرم محصول کاویان و اکسین با ثبات قیمت روبرو بود ولی تقاضای آنها ضعیف بود. ورق های گرم ضخامت ۱۲ میلیمتر به بالا همچنان از رقابت کالای وارداتی در رنج است. واردات شهریور ماه بیش از ۴۵ هزار تن بوده در حالی که بیش از ۲۸۷ هزار تن هم در بورس عرضه شده است. رکود مهرماه اجازه نداده که عرضه ورق در بازار جذب شود در نتیجه انتظار نمی رود قیمت در صورت ثبات دیگر شرایط، بهبود یابد.

ورق سرد و گالوانیزه از اول هفته روند نزولی داشتند ولی از سه شنبه به بعد بازار افت قیمت را جبران کرد و بالا رفت. ورق سرد یک کالای صنعتی است و وابسته به بازار محصول است. عرضه این کالا در مهرماه به شدت کاهش یافته چه در بورس یا واردات آن. هفته گذشته بازار رو به کاهش بود که مواجه با افزایش قیمت مبارکه تا مرز بیش از صد تومان (تمام شده ) گردید ولی تقاضا به شدت محدود است. خریدارها نیازهای خود را به حداقل رسانده اند چون قیمت تمام شده محصول آنها بسیار افزایش یافته در حالی که قیمت فروش محصول آنها به همان میزان تغییر نکرده است. از طرف دیگر حجم کلی تقاضای محصول آنها هم بالا نرفته است. ۶ ماهه دوم هر سال معمولا بازار ورق فعال می شود در حالی که عرضه مهرماه نسبت به شهریور با تنزل روبرو بوده بخصوص این امر در مورد ورق گالوانیزه محسوس است. حجم عرضه ورق سرد وارداتی در شهریورماه ۶۸ هزار تن و بورس ۱۱۱ هزار تن بوده یعنی جمعا نزدیک به ۱۸۰ هزار تن ولی در مهر ماه عرضه ورق سرد در بورس ۷۴ هزار تن بود. ولی حجم واردات آن ۴ هزار تن بوده یعنی کل عرضه ورق سرد ۱۰۰ هزار تن کمتر بوده است. در حالیکه فصل مصرف آن از مهرماه تا اسفند ماه می باشد. ناگزیر این کالا بخصوص برای ضخامت های ۷۰/۰ تا ۵/۱ میلیمتر که بیشترین مصرف را دارد و واردات آنهم محدود بوده با افزایش قیمت روبرو خواهد شد. این اتفاق برای ورق گالوانیزه بطور جدی تری محسوس است در حالی که در شهریورماه حدود ۱۵ هزار تن گالوانیزه در بورس به فروش رسیده در مهرماه ۹۷۰۰ تن بوده ولی مهم تر اینست که واردات به شدت افت کرده سات. واردات مردادماه ۱۲ هزار تن، شهریورماه ۴ هزار تن و مهرماه صفر بوده است. با این روند قیمت ورق گالوانیزه به شدت بالا خواهد رفت و از آنجا که ورق سرد پایه تولید این کالاست باید انتظار داشت که قیمت ورق سرد هم به شدت رو به بالا باشد.

شنبه ۲۲ مهر ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم