خبر
روز حساس بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:20 امروز در حالی بازار را آغاز می کنیم که نياز استراحت بازار كم كم در حال مرتفع شدن است و خبرهايي از دور و نزديك مي رسد كه احتمال برگشت بازار يا در بازار امروز و يا فردا محتمل شده است . براي منفي بودن بازار يك دليل وجود دارد و ان استراحت و اصلاح پي به اي اي و قيمت نماد ها اما براي رشد ان هم دلايل متعددي وجود دارد كه مي تواند خود را در قالب شوك هاي مثبت امروز به بازار نشان دهد . افزايش نرخ دلار، امار مناسب گمرك در صادرات ، عدم ريزش در بازارهاي جهاني، اخبار خوب از صنايع ، فلزات و بورس كالا ، خريد هاي پر حجم و خبرهايي ازاين كه استراحت بازار به اجبار بوده و حالا برگشت او نيز با كمك حقوقي ها رقم مي خورد كه البته توضيح داده خواهدشد .
در مجموع به نظر ميرسد بازار امروز در دقايق ابتدايي مشغول جمع اوري روند منفي ها شده و سپس كم كم بهبود نسبي را شاهد خواهد بود .
البته يك روز استراحت ديگر نيز ممكن است براي بازار رقم بخورد اما بعيد است با اين حجم اخبار بازار اجازه استراحت بيشتر را بدهد .
امروز احتمالاً شاخص رشد خوبي خواهد داشت اما رشد ان ممكن است چندان بالا نباشد .
به عزيزان توصيه مي شود به خصوص در ساعات اوليه بازار از فروش سهم در قيمت هاي منفي خودداري كرده و در فروش عجله نكنند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
11 مهر 91


