خبر
موج جديدي در بازار ؟!
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:00 امروز در حالی بازار را آغاز می کنیم که تا به امروز شرايط بازار تحت تاثير جو مثبت خاص رشد اخير قيمت ها قرار داشت اما از امروز بازي تغيير مي كند . از امروز جنگ بين نماد ها و معاملات بلوكي و همچنين گزارش شركت هاست كه بر بازار حكمراني مي كند . اين موج جديد احتمالاً بازهم شاخص و بازاررا با رشد مواجه كرده و هيجان ناشي از رقابت و معامله بلوكي چندين و چند شركت باعث بهبود بازار مي شود . البته موج عرضه ها در بازار نيز همچنان ادامه خواهد داشت .البته از رشد ديروز نرخ ارز نيز نمي توان گذشت .
امروز در مورد گروه پالايشگاهي حتماً سايت را دنبال كنيد اما به طور كلي شرايط بازار امروز مي تواند تحت تاثير برخي فروش ها با عرضه بيشتر ي همراه باشد . اين عرضه هاي سفت و سخت البته جاي نگراني چنداني را براي بازارندارند و حتي اگر كمي بازار ونماد ها دچار افت شدند مي توانند بازهم مورد توجه قرار گيرند و براي خريد مناسب باشند .
به هر حال امروز هم يك روز بسيار پرعرضه و البته مثبت را خواهيم داشت و سعي مي شود كنترل بازار را برخي از نماد ها در دست گيرند كه احتمالاً گروه فولاد و سنگ آهن در كنار غدير ليدري بازار را برعهده دارند .
تكليف شاخص نيز مشخص است اين روز ها او به كمتر از 500 واحد قانع نيست !
پيش بيني مي شود اين هفته يكي از هيچجان انگيز ترين و پرخبر ترين هفته هاي بازار بورس ما باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
9 مهر 91


