خبر
بوي ماه مهر …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:14 امروز در حالی بازار را آغاز می کنیم که اولين روز پايئز و اولين روز مهر را در پيش داريم و شرايط بازار و پيش بيني ان امري دشوارو پيچيده است چرا كه عوامل مختلف و متعددي در بازار دخالت دارند كه پيش بيني روند بازار ر ا سخت كرده اند .
برخي معتقدند كه امروز وفردا به دليل حضور اعتباري ها در بازار و به كار افتادن خريد هاي اين گروه بازار با جو مثبت خريد مواجه است . عدم ريزش دلار، رونق بازارهاي جهاني، بهبود وضعيت در شركت ها و تحليل اخبار، رونق نسبي گروه هاي پيشرو از نظر سودسازي و احتمال تعديل ، همه و هم مواردي است كه ما را به رونق بيشتر بازار اميدوار مي سازد اما نمي توان به مانند دفعات قبل با قطعيت از روند مثبت بازار صحبت كرد . امروز ديدن چهره بازار و اين كه چه واكنش هايي را در برخي از گروه ها خواهيم داشت مهم است اما به نظر ميرسد كه در بازار اين روز ها دو گروه را خود را موقتاً از ساير بازار جدا خواهند كرد . گروه اول گروه پالايشگاه و دوم پتروشيمي ست كه احتمالاً شرايط اين دو گروه كمي بهترو باقي بازار با افت و خيزهاي معمول دنبال مي شوند .
در مورد شاخص هنوز الگو تشكيل نشده است و به نظر ميرسد يك رشد 200 تا 300 واحدي ديگر در انتظار بازار باشد .
دقت كنيد در خريد عجله اي نداشته باشيد و همانطور كه فروش در قيمت هاي فعلي نيز منطقي نيست . بهترين سياست فعلي صبر و بررسي دقيق تر بازار است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
1 مهر 91


