امروز گويا بموتو،ركيش و بهران در گره قرار دارند . در مورد ركيش بهتر است كمي صبر كنيم اما كاهش قيمت تا 9800 و حتي محدوده 9000 ريال نيز مي تواند براي روز هاي اتي ركيش رقم بخورد .
در مورد بهران بهتر است افرادي كه در روز گره قبل براي نوسان گيري سهم را خريده بودند در قيمت هاي 7150 و 7200 ريال فروشنده سهم باشند .
اما موتوژن كه در سايت در مورد اين شركت زياد صحبت شده بود . ما بارها سهم را با ديد ميان مدت توصيه كرديم اما در حال حاضر احتمال يك نوسان كوتاه مدت جدي وجود دارد . امروز فروش در قيمت هاي بالاي 3100 ريال و به طور كلي فروش در محدوده 3000 ريال به بالا براي نوسان گيران و كوتاه مدت ها جذاب است . اما نگهداري سهم براي ميان مدت نيز مناسب است . براي خريد احتمالاً روز هاي آتي بازهم در قيمت هاي مناسب فرصت خريد مي دهد .


