خبر
گروه قند در …
تحلیل خبر
بتا سهم –7:47 امروز ممكن است گروه قند عرضه هاي جدي را داشته باشد . به خصوص اين كه با اين سود ها قيمت هاي فوق مرحله اول عرضه از سوي سهامداران خواهد بود . سبك كردن بخشي از سهام قند با گروه هاي ديگر شايد امروز منطقي تر باشد . البته اين سبك كردن به معني فروش همه نيست شايد نهايت 20 تا30% مد نظر است . تاكيد مي شود هنوز گروه قند ارزنده است و براي نوسان گيران سبك كردن موقتي شايد بد نباشد .
گروه قند مي تواند بدون در نظر گرفتن خبر نرخ ارزمرجع تا 10% ديگر نيز بار ديگر رشد كند اما در صورتي كه خبر نرخ ارز مرجع تائيد شود قيمت هاي فوق به فراموشي سپرده مي شود از همين روست كه تنها بر فروش نهايت 20% از كل سهم هاي قندي تاكيد مي شود .
براي خريد امروز مي توان در قيمت هاي اصلاح شده اقدام كرد البته ريسك كمي بالاتر است اما دو شركت قپيرا و اصفهان در صورت عرضه توصيه مي شود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
15 شهريور 91


