خبر
امروز در گروه پالايشگاه …
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:24 سوال مي شود كه نرخ ارز چه تاثيري بر گروه پالايشگاه دارد . بايد گفت كه افزايش نرخ ارز مرجع همزمان فروش شركت و قيمت نفت كه درواقع بهاي تمام شده شركت باشد را افزايش مي دهد اما به دليل گستردگي و بيشتر بودن حجم فروش اين موضوع به سود اين شركت ها تمام مي شود .
اما امروز شراز به قيمت هاي 4200 و شبندر نيز 1800 ريال نزديك مي شود . نقاطي كه پيش ازاين تكنيكاليست ها معتقد بودند به جد به آنها ميرسد و عرضه در اين نقاط بالاست . حال و هواي بازار نيزاين فضا را تايئد مي كند .
سابقه هر دو سهم نشان داده فروشنگان خود را پشيمان مي كند . اما امروز در شبندر شايد فروش 20تا30% از سهام خود در حداكثر قيمتي و نقد بودن براي خريد هاي ديگر به خصوص در گروه پتروشيمي و سنگ آهن منطقي باشد .
اما تاكيد مي شود كه 1- شراز در قيمت هاي فعلي براي فروش منطقي نيست 2- تنها بخشي از شبندر كه در بالاترين حد 30% از كل سهمي كه داريد در اين نرخ به فروش برسد . اين توصيه براي نوسان گيران است به ميان مدت ها توصيه مي شود همچنان در سهم حضور داشته باشند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
13 شهريور 91


