بررسی تحولات گروه فولاد …

مرداد ۱۵, ۱۳۹۱

خبر

بررسی تحولات گروه فولاد …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۳۰  میلگرد در بازار غیر رسمی ۱۶۰۰ تومان  است  و در بازار رسمی در بورس کالا نزدیک  به  ۱۵۰۰ تومان  معامله می شود  . در روز چهار شنبه  بورس کالا  شاهد  بود که  قیمت شمش بیلت  از ۱۱۵۹  به  ۱۲۵۱ تومان  افزایش یافت  . همچنین شاهد  افزایش قیمت  تختال های فولاد هرمزگان هم  بودیم  .

در سوی دیگر امروز در گروه  فلزات  محصولات  مس به  بازار می اید  که افزایش نرخ ارزمی تواند در کنار رشد مس انها  را  با افزایش مواجه  سازد .

نکته  مهم دیگر امروز قیمت محصولات ذوب آهن است  و مقدار فروش ان  که  امروز می تواند در قیمت های زیر ۱۳۰۰  ریال  این  سهم  را  برای خرید جذاب نماید .

بازهم  تاکید می شود که  بازار به  زودی دیدگاه خود را  به گروه  سنگ  آهن و فولاد  به نوعی تغییر  د خواهد داد . و بازهم  تاکید می شود  در پرتفوی خو د برای میان مدت از بین شرکت های فخاس، فخوز، فولاد  و ذوب داشته  باشید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵ مرداد ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم