جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در حالی که گروه فولاد …

در حالی که گروه فولاد ...

نوید خاندوزی
جولای 28, 2012
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حالی که گروه  فولاد …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:34   افزایش نرخ ارز سبب رشد قیمت  ملیگرد  و بیلت در بازار شده است  . قیمت  میلگرددر بازار بورس کالا  به 1470  رسیده است . نکته  جالب این  است که  بودجه  فخاس برای 9 ماه پیش رو در محدوده  1000 لست  . شمش فخوز نیز با  30 تومان افزایش به  1160  نزدیک می شود  . این خبر برای سنگ  آهنی ها نیز خبر مناسبی است  . ذوب آهن نیز بین  10  تا  30 تومان  رشد نرخ  داشته  و به  زودی این  رشد نرخ ها  به  قمیت ورق نیز سرایت می کند .

این  بدان معنی است که  قیمت محصولات  فلزی از این  تاریخ حداقل تا10% دیگر جای رشد را خواهندداشت که  با نرخ ارز همگام می شوند .

البته  توجه  داشته  باشید چالش عمده  محصولات  فلزی رکود  در شش ماه  دوم  کشور است  که می تواند دراین مجموعه ها  دامین  گیر شود اما  کاهش واردات  نیز از سوی دیگر به  سود  این  مجموعه ها خواهد بود .

امروز فخاس، فخوز  و بازگشایی فولادنیزمی تواند مورد  توجه  باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

7 مرداد 91

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم