خبر
مس با دست پر می آید …
تحلیل خبر
بتا سهم –7:51 گفته می شود پس از اعلام سود مس امروز نماد سهم بازگشایی می شود . این شرکت که پیش ازاین سود هر سهم خود را 627 ریال اعلام کرده بود در گزارش 12 ماهه خود موفق به تحقق سود 908 ریالی شده و این تعدیل نزدیک به 45% را برای سهم رقم زده است .
نکات جالبی در صورت های مالی فملی وجود دارد . اول این که سهم ازر نظر صادرات مشکل خاصی ندارد و همچنان مشتری های قدیمی خریدار پرپاقرص سهم هستند .
شرایط دلار باعث شد تا چرخش سهم به سمت فروش داخل باشد و 10% از حجم کل فروش نسبت به سال قبل به فروش داخل اضافه شد . نکته جالب تر این است که مس در سال 90 تولید بالایی داشته اما بخشی از تولیددر کاتد که اتفاقاً عدد بالایی نیز هست و بیش از 80 هزار تن می باشد به عنوان موجودی کالا در نظر گرفته شده و به نظر میرسد شرکت این حجم محصول را برای فروش در قیمت های بالاتر نگاه داشته است .
در مجمع احتمالاً نزدیک به 800 ریال سود تقسیم شود .
با توجه به شرایط فعلی نرخ ارز و حتی قیمت 7200 دلاری مس این شرکت به راحتی قابلیت تحقق سود 1300 ریالی را در سال 91 داراست .
با توجه به جمیع جهات در صورتی که مس امروز بازگشایی شد …
قیمت منطقی بازگشایی برای سهم محدوده 4950 و 5000 ریال است . بازگشایی ناگهانی در قیمت های 5350 و 5400 ریال فشار فروش را افزایش می دهد و در صورت که سهم در قیمت های کمتر از 4800 ریال باز شد خرید چشم بسته با دید حضور در مجمع و نگهداری سهم توصیه می شود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
22خرداد 91
هر گونه استفاده از مطالب سایت بتاسهم پیگرد قانونی دارد


