کمی آهسته تر …

خرداد ۷, ۱۳۹۱

خبر

کمی آهسته تر …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۰ امروز در حالی بازار را  آغاز می کنیم که  به نظر میرسد شدت  بازار امروز در نیم  ساعت  ابتدای جو منفی آن گرفته  شده  و در ادامه وضعیت  بهتری را در بازار ها شاهد  باشیم  . این تنها  و صرفا و یک  پیش بینی است که  ممکن است محقق نشود اما روند  برگشتی بازار کمی سریعتر شده و احتمال رشد برخی نماد ها  وجود دارد  . تاکید می شود قرار نیست  همه  ی بازار امروز مثبت باشد حتی فاصله گرفتن  برخی نماد ها از شرایط منفی خود  برای بازار هدف بزرگی است  .

توصیه این  است که در چنین شرایطی به خصوص وقتی قیمت ها  به  نقاط حمایت جدی خود رسیده اند  از فروش سهم خودداری کنید .

احتمالاً امروز بازاربا ریزش تنها  ۴۰ تا۵۰ واحدی شاخص مواجه خواهد شد و برخی گروه ها نیز تک و توک  مثبت خواهند بود  که  گروه  قند ، برخی پتروشیمی ها، فلزات ، سرمایه گذاری ها و بانک ها  می تواند از این  دسته  باشند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۷ خرداد  ۹۱

هر گونه استفاده از مطالب سایت بتاسهم پیگرد  قانونی دارد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم