خبر
بازارهای جهانی در …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:10 داووجونز باردیگر به بالای 13 هزار بازگشت و اس ان پی نیز به 1400 رسید . اکثر کالاها با رشد قیمت همراه بودند و این خبر خوشحال کننده ای برای بازار ماست . خبرهای برنانکی و برخی اخبار دیگر روند مثبتی را برای بازار های جهانی رقم زد اما آنچه بازار ما نیاز داشت رشد قیمت فلزات بود که تا حدودی محقق شده و به ان دست یافت .
قیمت نفت و طلا نیز در کنار ان افزایش یافت که نفت به 104 دلار رسیده و طلا نیز به 1663 دلار افزایش یافت .
اما در بازار فلزات قیمت مس به 8500 دلار نزدیک شده است وروی نیز در محدوده 2020 دلار قرار دارد . آلومینیوم نیز رشد مناسبی داشت و به 2060 دلار رسید که شاید روند رشد اخیر افت و یا ثبات قیمت ها در بورس کالا را متوقف سازد .
این خبر خوبی برای بازار است که بازارهای جهانی روند رو به رشدی داشته و حالا فلزاتی های بازار ما نظیر مس ، روی و الومینیوم و شرکت های وابسته به آنها هم با خبر رشد بازارهای جهانی و هم نرخ ارز خوشحال و مثبت خواهند بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
9 اردیبهشت 91


