رانفور در حالی که …

اسفند ۲۲, ۱۳۹۰

خبر

رانفور در حالی که …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۱۳  معادلات  این  سهم  روز به روز جالب تر می شود  . عرضه اعتباری کیش نیز خبر مثبت دیگری برای سهم است  . گفته می شود در سال ۹۱ بلوک  دوم  رانفور نیز توسط ایرانیان  به  فروش میرسد . تعدیل سود  احتمالی خوبی در ایرانیان  شاهد  باشیم  از سوی دیگر جابجایی ها دراین  شرکت ها ادامه خواهد داشت و گفته می شود  بلوک  ایرانیان از انفورماتیک کیش منتقل  خواهد شد .

به نظر عرضه هر ۱% سهام از سوی رانفور در عرضه اعتباری کیش حدود ۳۰ ریال  سود این  سهم  را افزایش  خواهد داد . از سویی با  فروش بلوک های رانفو رو مرقام  ایرانیان و همچنین عرضه اعتباری کیش احتمال  رشد سود  این شرکت  بالاست که گفته می شود ۴۰% ایرانیان  به  طور مستقیم و غیر مستقیم در اختیار رانفور قرار دارد .

به نظر میرسد  که  سهم در قیمت های زیر ۱۴۰۰۰ برای خرید میان مدت  با دید اهداف بالای ۱۸۰۰۰ تا  قبل از مجمع  مناسب است  .

بی شک  گزارش ۱۲ ماهه  شرکت دستخو ش تغییرات  جدی سود خواهد شد .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۲ اسفند   ۹۰

 

 

آغاز جشنواره نوروزی سایت بتاسهم

http://betasahm2.ir/analyse-article/vizheh901204.html

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم