خبر
گزارش فاسمین هم آمد …
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:39 فاسمین در حالی سود خود را با 6% کاهش نسبت به سال 90 حدود 754 ریال پیش بینی کرده است که ریز جزئیات بودجه شرکت می تواند جالب توجه باشد .
قبل از هر چیز باید گفت که فاسمین امروز در بورس کالا عرضه شمش روی 3600 تومانی رادر دستور کار دارد .
اما بودجه فاسمین از نظر مقداری در تولید افزایش اندک اما در فروش کاهش را نشان می دهد که اولین نوع از این سیاست است در حالی گه گفته می شود طرح توسعه شرکت به بهره برداری می رسد و احتمال رشد سود بازهم بالاتر خواهد بود .
بودجه شرکت بر اساس سرب 2000 و روی 1900 دلاری تنظیم شده است که دلار نیز 1226 تومان در نظر گرفته شده است . درواقع قیمت فروش شمش روی حدود 2300 تا 2400 در نظر گرفته شده حال با قیمت 3600 امروز بورس کالا مقایسه کنید .
از سوی دیگر در بهای تمام شده در حالی که تولید رشد آنچنانی نداشته اما مصرف و خرید خاک پر عیار دو برابر شده است که البته به نظر میرسد این بودجه خرید درست لحاظ شده و بودجه تولید کم پیش بینی شده است .
به طور کلی می توان گفت که بودجه محافظه کارانه و منطقی گرفته شده و جای رشد سود تا 1100 ریال نیز برای فاسمین وجود دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
30 بهمن 90


