در بانک سرمایه با …

بهمن ۹, ۱۳۹۰

خبر

در بانک سرمایه با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۵۵  شنیده می شود در بانک  سرمایه دو تیم  در حال مذاکره  برای خرید بلوک فرهنگیان  هستند که گروهاول را  برخی یک  شخص حقیقی می دانند که  در حال حاضر نیز مالک  بخشی از سهام  سرمایه  است که  البته  با چالش های قضایی مواجه است و گروه دوم  که  احتمالاً خریدار احتمالی و قوی بانک  است  یک  گروه  ۹ الی ۱۰ نفره از برخی تجار استان های مرکزی کشور است که  قصد خرید این  بانک  را دارند .

اما  دو نکته  جالب این  بوده  که  گفته می شود  قیمت  پایه بلوک  سرمایه  ۳۸۰۰ و ۴۰۰۰ ریال  براورد شده و از سوی دیگر شنیده می شود تیمی  که از آن یاد شد از آقای طالبی  که پیش ازاین  به عنوان  مدیرعامل موفق بانک پارسیان  همگی او را می شناختند  به عنوان  مدیر عامل بعدی بانک  سرمایه  استفاده  خواهند کرد .

با این  خبرها  احتمال  نوسان  مثبت  این  بانک  نیز وجود دارد هر چند منطق قیمتی انچنان بالایی پشت  سهم  نیست .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۹ بهمن  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم