خبر
در بازار ارز با …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:49 شایعات از بازار ارز بالا گرفته است و گفته می شود به زودی تحولات جدی را دراین حوزه شاهد خواهیم بود . برخی ارز 1350 و برخی دیگر 1400 را نرخ تعادلی جدید ارز در بازار می دانند و گفته می شود دولت نیز بودجه خود را با 1250 و یا 1300 بسته است . رشد نرخ ارز بانکی ، افزایش قیمت ارز مسافرتی به بالای 1300 و تثبیت دلار به بالای 1500 می تواند این شرایط را رقم بزند .
گفته می شود در یکی از بحث های مهم حوزها ارز در چند روز گذشنته استدلال این بوده که با فروش ازاد ارز مسافراتی به قیمت های نزدیک به 1400 و 1350 تومان بازار ارز را برای تک نرخی کردن آماده کنند .
نکته جالب این است که شنیده می شود تقریباً اکثر شرکت ها ارز فروشی ازاد را در دستور کار خود قرار دادند اما باید توجه داشت با خبر و شایعه تحریم بانکی و نقتی بازهم شاهد افزایش نرخ ارز خواهیم بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
10 دی 90


