خبر
بازار امروز با وجود …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۴۵ امروز بازار را در حالی آغاز میکنیم که در روز گذشته با خبر غیر منتظره استیضاح روند بازار تغیر کرد . اما در بازار امروز با چند احتمال و خبر می توان بیشتر به این بازار امیدوار بود . اول از همه بازارهای حهانی است که با توافقات اخیر و تزریق ۱۰۰ میلیارد دلار عمده این بازارها مثبت خواهند بود که بازار اسیا نیز در ابتدای وقت بسیار مثبت بازگشایی شده و نفت به ۸۸ دلار رسیده است همچنین اکثر کالا ها نیز با رشد مواجه شده اند که این بر بازار می تواند تا حدودی موثر باشد .
اما عامل دوم را باید در برخی مسائل سیاسی جستجو کرد که شنیده شده با تاکید مقامات بالای نظام سوال از ریئس جمهور از دستور کار خارج می شود و برخی نمایندگان امضای خود را برای استیضاح وزیر اقتصاد پس می گیرند که ملغی شدن این موضوع تاثیر خوبی بر بازار دارد .
اما خبر بد برای بازار برخی شنیده ها از گروه فولاد و سنگ آهن است که احتمالاً باعث بروز مشکل دراین گروه می شود که ریزش سختی را می توان در نماد های فولادی به خصوص فولاد مبارکه شاهد باشیم .
به هر حال به طور کلی در روند فعلی بازار ریزش خاصی دیده نمی شود اما برای صعود هم شرایط چندان هموار نیست . اما شاید جهت بازار امروز نسبت به روز گذشته کمی بهتر باشد .
نکته قابل توجه بازار امروز این است که احتمالاً تجهیزاتی و خودرو با گزارش ضعیف صدرا و سایپا منفی خواهند بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲ ابان ۹۰