درد سر های یکشنبه …

مهر ۱۰, ۱۳۹۰

خبر

درد سر های یکشنبه …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۰۰ امروز بازار را در حالی آغاز می کنیم که  بخش اعظمی از بازار که درگیر بازارهای جهانی بوده  برای دیدن معاملات  فردا معاملات  خود را  بسیار محافظه کارانه  انجام می دهد و کمتر می خرد و می فروشد تا تکلیف فردا  روشن باشد  . از سوی دیگر خبرهای مربوط به دلار و کاهش احتمالی نرخ  آن که از دیروز آغاز شده همزمان  با  کاهش قیمت ها  کار را کمی برای بازار سخت  کرده است .

به نظر میر سد که  بازار امروز چه از نظر معاملاتی و  چه قیمتی راه دیروز را در پیش گرفته  با این تفاوت  که در برخی شرکت ها  با نزدیک  شدن  به  سطوح  حمایت برگشت موقت  قیمتی را  شاهد  خواهیم  بود .

به هر حال  شدت  منفی بازار امرز به مانند روز گذشته  نیست و احتمالاً تعداد نمادهای مثبت  بازار در بازارامروز بیشتر باشد  . البته  روند کاهش شاخص با  افتی کمتر از ۸۰  واحدی احتمالاً رقم می خورد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۰ مهر  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم