جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در بازار های جهانی …

در بازار های جهانی ...

نوید خاندوزی
ژوئن 15, 2011
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در بازار های جهانی  

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:45 یکی از دلایلی که  می توان بار دیگر به  بازار امیدوار شد رشد برخی قیمت ها در بازار های جهانی است . قیمت نفت  باردیگر به مرز 100 دلار نزدیک  شده است و طلا هم به مرز 1530  دلار رسیده  . امادر فلزات  مس به  قیمت های 9126 دلار بازگشته  که  بی شک امروز ملی مس و معادن و فلزات  مثبت  خواهند بود . روی هم  با رشدی جالب توجه در قیمت های 2250  دلار قرار دارد که می تواند برای بازار خبر خوشحال  کننده ای باشد  .

اما از همه مهم  تر قیمت  بیلت است که در محدوده 571 دلار جا خوش کرده و این  قیمت  برای بازار ما و به خصوص شرکت های سنگ  آهنی  و فولادی بسیار خبر خوشحال  کننده ای است  .

به نظر میرسد امروز شرکت های گروه  فلزات  و معادن با خبر افزایش قیمت ها در بازار های جهانی شرایط بهتری را  داشته  باشند .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

25خرداد 90

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم