شرایط پارسیان با …

اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۰

خبر

شرایط پارسیان  با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۵۳ این  روز ها  بانک  پارسیان  با  شرایط جالبی مواجه  شده است  از یک  سو به  شدت از سوی حقوقی ها نظیر گروه خودرو ساز یعنی سایپا و سمند و همچنین تدبیر مورد  خرید قرار می گیرد تا در مدیرت  شرکت نقش بیشتری ایفا  کنند  و از سوی دیگر خبرهای سهم است که او را در بازار برجسته  کرده است  . هر چند  پی به ای وپارس از سایر بانک ها  بیشتر است  اما  این  ناشی از هجوم  حقوقی ها  به  سهم در شرایط مثبت و منفی بازار است .

در حال حاضر دو خبر عمده  سهم  گزارش ۱۲ ماهه  و نهایی سهم  است  که پارسیان  موفق شده سود  ۴۷۱ ریالی را  به ۵۰۱ ریال افزایش دهد .

از سوی دیگر مجمع عادی  و فوق العاده  این  بانک  نیز به  زودی و در تاریخ  ۱۹  اردیبهشت ماه در برج  میلاد برگزار خواهد شد  . گفته می شود احتمال تقسیم ۳۵۰ تا ۴۰۰  ریال وجود  دارد  و از سوی دیگر افزایش سرمایه  ۳۰% نیز گویا تصویب  خواهد شد و در اختیار هیئت مدیره قرار  خواهد گرفت  . پیش ازاین  شرکت  برنامه داشت  ظرف مدت  ۲ سال  سود  شرکت  را از ۱۱۰۰ به  ۲۰۰۰ میلیارد ریال برساند .

به نظر میرسد قیمت های ۳۷۵۰ اولین  محدوده ای باشد  که وپارس به ان  واکنش جدی نشان  خواهد داد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۱ اردیبهشت ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم