خبر
شرایط شبریز …
تحلیل خبر
بتا سهم – 8:07 پالایش نفت تبریز که نمادش برای مدتی طولانی متوقف بود در سال 89 با رشد سود مواجه شده و موفق شده سود خود را که پیش ازین مبلغ 151 ریال بود با تعدیل قابل توجه به 248 ریال افزایش دهد که شرکت دلايل تعديل پيش بيني را افزايش قيمت نفت خام و فرآورده هاي نفتي اعلام نموده و حاشیه های بسیاری را نیز به دنبال خود داشته است .البته بی شک صورت های مالی این شرکت بازهم تغییر خواهد کرد که ناشی از در نظر گرفتن نرخ 82 دلار برای ماه های پایانی است حال آنکه میانگین آن بیش از 93 دلار بوده است .
اما سود سال 90 شبریز نیز به بازار اعلام شده که با کاهش 29% سود همراه بوده است . شبریز سود سال 90 خود را 176 ریال اعلام کرده است که عمده دلیل کاهش این سود نسبت به سال قبل افزايش بهاي گازمصرفي دستگاههاي پالايشي از هرمترمکعب 158 ريال به 700 ريال بعلت اجراي هدفمندي يارانه ها ودرنتيجه افزايش تقريبي هزينه گازمصرفي معادل105190 ميليون ريال(54 ريال کاهش درeps) بوده است .
اما در مورد قیمت شبریز به نظر میرسد که شبریز در محدوده 2300 و 2350 ریال حفظ شود و تنها در صورت هجوم و حمایت سهامداران عمده در قیمت های بالای 2450 و حتی 2500 ریال قرار گیرد .
البته در صورتی که دست بازار ریزش سهم را تا محدوده 2100 و کمتر رقم زد می تواند در کوتاه مدت مورد توجه بازار باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
18 اسفند 89


