جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
خبرهای خاص ،نماد های خاص …

خبرهای خاص ،نماد های خاص ...

نوید خاندوزی
ژانویه 9, 2011
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

خبرهای خاص ،نماد های خاص …

تحلیل خبر

بتا سهم – 6:45 در حالی که  گزارش 9ماهه پتروشیمی خارک  روی سایت  قرار گرفته و پوشش حدود 65% کمی جو ناامیدی را به این  سهم  واردکرده است اما  باید گفت  که این  گزارش در حالی واردبازار شده  که  خط تولید این  شرکت  با  مشکل مواجه  بوده و احتمالاً در 3 ماه  باقی مانده  با  توجه  به  رشد قیمت  متانول و سایر محصولات ، شرکت  خارک  موفق به پوشش سود خود خواهد شد  .

اما در خبر خاص این  سهم  برخی احتمال  اعلام  سود  3000 ریالی را برای سود سال 90  خارک  مطرح می کنند . در مورد این  شرکت  باید گفت  با توجه  به  قمیت های فعلی متانول و سیاست های گذشته ، سود  3000 برای ابتدای کار خارک  کمی بالاست  و احتمالاً سود خارک در محدوده سود سال 89 اعلام می شود اما تعدیل های پی در پی در انتظار شرکت خواهد بود  منطقی است که در میان مدت  قیمت  سهم  به  18000 ریال  نزدیک شود .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

19دی  89

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم