خبر
حاشیه های صدرا و …
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:50 در حالی که صدرا با صف خرید جدی در این چند روز بازار را بدرقه می کرد و می رفت که سمت 2600 و حتی 2800 ریال حرکت کند اخباری باعث شده تا سهم مورد بی مهری و عرصه جدی سهامداران قرارگیرد .
قبل از هر چیز باید گفت مدیر عامل شرکت قصد اطلاع رسانی وشفاف سازی داشت که هنوز این موضوع صورت نگرفته است و. در حال حاض به دلیل عدم اطلاع رسانی شایعاتی در مورد سهم مطرح شده که از پیش دریافت برخی فاز ها خبر می دهند . برخلاف تصور برخی این خبر نه تنها مثبت بلکه ضربه جدی را به سهم واردمی کند .چرا که رقم قرار داد که 300 میلیون دالار ذکر شده با مبالغی که پیش این گفته شده تفاوت های جدی دارد و نکته دیگر دریافت تنها 5و یا نهایتا10% پیش دریافت است که با توجه به کمتر از 3 ماه تا پایان سال مالی این خبر برای صدرا خبر خوبی نخواهد بود .
به نظر میرسد این شرکت با مشکلات جدی مواجه بوده و خواهد بود اما چه کند که برخی هنوز موج سواری روی سهم را به هر چیزی ترجیح می دهند . دراین که آینده صدرا می تواند روشن باشد شکی نیست اما لازمه بهبود شرایط این شرکت در کوتاه مدت شفاف شدن هر چه بیشتر سهم و بهبود وضعیت مالی است که هر دو مورد در حال حاضر از صدرا بسیار دور شده است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
6 دی 89


