جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
توقف وصنعت و …

توقف وصنعت و ...

نوید خاندوزی
نوامبر 20, 2010
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

توقف وصنعت  و …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:55  گویا امروز نماد  سرمایه گذرای صنعت و معدن  جهت  برگزاری مجمع متوقف می شود . پیش ازاین در مورد این  سهم  مطالبی را  بیان  کرده  بودیم که  در روز 22 آبان  در ستون  شایعات  جای گرفت   . اما  به هر حال  در مجمع  وصنعت  با  احتمال تقسیم  100  تا 150 ریال سود مواجه خواهیم بود  . دو نکته  در مورد  شرکت حائر اهمیت  است . رشد سود  سال 89  که از رقم 23 به  39  تومان  رسید  نکته  بسیار مهمی است  از سویی دیگر سود پایئن  180  ریالی در سال 90 می تواند باعث بی توجهی بازار به این  سهم  شود که البته  این  سود  180  ریالی قابلیت های تعدیل تا 250 را  به  راحتی دارد  .

از همین  رو به  نظر میرسد  که  محدوده 1150  تا  1200  محدوده کم  ریسکی جهت  حضور در مجمع  شرکت  برای بازه  زمانی میان مدت  است  چرا  که  سهم  به  سرعت به جایگاه  قبلی  خود  بازگشته و در این مدت  مجدداً هدف آن  محدوده 1400  ریال  خواهد بود .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

29آبان  89

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم