کاهش تقاضا و افت قیمت سنگ آهن در چین

آبان ۵, ۱۳۸۹

بازارهای جهانی

کاهش تقاضا و افت قیمت سنگ آهن در چین- ۰۵/ ۰۸/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایراناگر چه شاخص قیمت سنگ آهن به دلیل کاهش صادرات سنگ آهن هند بیشتر از ۱۵۰ دلار هر تن می باشد اما چینی ها روز دوشنبه قیمت پیشنهادی خود را کاهش داده اند. قیمت سنگ آهن طی دو هفته گذشته بیشتر از ۱۵۰ دلار هر تن بوده است. قیمت این محصول اوایل ماه جاری به دلیل افزایش تقاضای چینی ها به منظور تکمیل موجودی پیش از فصل زمستان به بالاترین حد طی پنج ماه گذشته رسید.

با توجه به احتمال کاهش تقاضای محصولات فولادی در آینده، خرید سنگ آهن نیز کاهش یافته است.

قیمت پیشنهادی سنگ آهن خلوص ۶۳ تا ۵/۶۳ درصد هند روز دوشنبه در حدود ۱۵۶ تا ۱۵۸ دلار هر تن سی اند اف چین بود که در مقایسه با قیمت ۱۵۷ تا ۱۵۹ دلار هر تن طی هفته گذشته کاهش یافته است.

سنگ آهن خلوص ۶۲ درصد نیز روز جمعه در قیمت ۱۵۱ دلار و ۸۰ سنت هر تن سی اند اف چین معامله شد.

قیمت محصولات فولادی در چین طی چند هفته گذشته به دلیل بالا بودن موجودی و کاهش تقاضا ثابت بوده است. با توجه به مشخص نبودن روند آینده قیمت ها، احتمال رشد شدید قیمت محصولات فولادی ضعیف است.

نرخ روزانه تولید فولاد خام در چین طی ۱۰ روز اول ماه اکتبر در مقایسه با نرخ روزانه تولید در ماه سپتامبر رشدی ۶/۰ درصدی را تجربه کرده است و این امر نشانگر این مسئله است که کارخانه ها در چین ظرفیت تولید خود را اوایل ماه جاری به دلیل کاهش سخت گیری دولت این کشور به منظور کنترل مصرف انرژی، زیاد بالا نبرده بودند.

 کاهش صادرات سنگ آهن هند و افزایش فرصت در استرالیا- ۰۵/ ۰۸/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایرانروز به روز  بر نگرانی های بخش معدن هند افزوده می شود چرا که صادرات سنگ آهن هند با این که تقاضای چین مجددا صعودی است، روندی رو به کاهش دارد.

چین در سپتامبر حدود ۵۳ میلیون تن سنگ آهن وارد نمود که ۱۸ درصد نسبت به ماه قبل رشد داشت. ولی صادرات هند در این ماه ۱۸/۳۶ درصد نسبت به آگوست افت داشت و ۳ میلیون و ۳۰ هزار تن ثبت شد. البته هند قادر نیست نیاز چین را تامین کند چون صادرات از کارناتاکا ممنوع شده است. در سپتامبرصادرات هند ۴۴/۴۷ درصد نسبت به سال قبل افت داشت.

کمبود عرضه سنگ آهن از هند به نفع صادر کنندگان استرالیایی شده است. در سپتامبر صادرات سنگ آهن از غرب استرالیا به چین که بیشتر محصول بی اچ پی و فورتسکیو می باشد ۳/۱۱ درسد نسبت به آگوست رشد داشت به ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تن رسید.

هندی ها نگران بازار صادرات سنگ آهن خود هستند. در حالی که قرار بود تا ۱۸ اکتبر رای نهایی در زمینه ممنوعیت صادرات از کارناتاکا صدور شود هنوز حکم پایانی اعلام نشده و کسی نمی داند این ممنوعیت چه زمانی خاتمه می یابد.

افزایش نرخ بهره و کاهش تقاضای فولاد در چین- ۰۵/ ۰۸/ ۱۳۸۹

 


مرکز خدمات فولاد ایراندولت چین نرخ بهره را برای اولین بار طی سه سال گذشته ۲۵/۰ درصد بالا برده است. به دنبال این امر قیمت محصولات فولادی در چین، هفته گذشته نزولی بود. قیمت معاملات فیوچر فولاد در بورس شانگهای نیز کاهش یافته است.

تصمیم اخیر دولت چین به منظور افزایش نرخ بهره بانکی تعجب بسیاری از تجار را برانگیخته و منجر به کاهش ۶ تا ۹ دلار هر تن قیمت ورق گرم شده است. قیمت ورق سرد و میلگرد نیز در چین نزولی بوده است.

پیش بینی می شود که تقاضای خرید فولاد به منظور تکمیل موجودی برای فصل زمستان در آینده نزدیک افزایش یابد به همین دلیل برخی پیش بینی می کنند که عمر کاهش قیمت محصولات فولادی کوتاه باشد. اواخر هفته گذشته خریداران با پیش بینی رشد قیمت ها در آینده وارد بازار خرید شده بود که این امر منجر به افزایش قیمت ورق گرم و ورق سرد در بازار داخلی چین شد.

انجمن آهن و فولاد چین نیز با اشاره به بالا بودن موجودی انبارها و نزدیک شدن به فصل سرما پیش بینی می کند که قیمت محصولات فولادی طی فصل چهارم رشد چندانی را تجربه نکند. این انجمن همچنین پیش بینی می کند که سطح تولید فولاد در چین طی فصل چهارم به دلیل برنامه های دولت این کشور به منظور کنترل مصرف انرژی، پایین باشد.

با توجه به احتمال کاهش تولید فولاد در چین طی فصل چهارم، تقاضای سنگ آهن در بازار داخلی و سنگ آهن وارداتی از هند کاهش یافته است. قیمت سنگ آهن خلوص ۶۲ درصد طی هفته گذشته تقریبا ثابت بود و فقط افتی یک درصدی را تجربه کرده و به ۱۵۱ دلار هر تن خشک رسید.

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم