بین بانکی ها این 3 گزینه ...
میلاد خاندوزی
مهر ۸, ۱۴۰۴

مشاهده خلاصه هوش مصنوعی
کاربر عزیز،
برای مشاهده این تحلیل باید وارد حساب کاربری خود در بتاسهم بوده و اشتراک فعال داشته باشید.
برای ورود روی دکمه زیر کلیک کنید
ورود / عضویتبرای مشاهده این تحلیل باید وارد حساب کاربری خود در بتاسهم بوده و اشتراک فعال داشته باشید.
برای ورود روی دکمه زیر کلیک کنید
آخرین اخبار مرتبط
تراز مثبت وپست با سود تسهیلات و سپرده؛ تراز شش ماهه مثبت ۳۱۵۱ میلیارد تومان
تاریخ خبر: مهر ۸, ۱۴۰۴
تراز #وپست همچنان مثبت است 8865 میلیارد ریال سود تسهیلات اعطایی مرداد و 2868 میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده و 6ماهه تراز 3151 میلیارد تومان مثبت است
تراز مثبت بانک ملت در شهریور ماه با سود تسهیلات و سپرده گذاری
تاریخ خبر: مهر ۷, ۱۴۰۴
#وبملت در شهریور بهتر بود و 355972 سود تسهیلات و 147172 سود پرداختی به سپرده دارد و تراز بیش از 60 همت مثبت است و پرش خوبی داشت
بهبود تراز بانک اقتصاد نوین و پیشبینی سودآوری خوب در تابستان ۱۴۰۴
تاریخ خبر: مهر ۷, ۱۴۰۴
#ونوین
بانک اقتصاد نوین در ماه های اخیر تراز خود را در مقایسه با سال گذشته بهبود بخشیده و همچنان در یک روند صعودی است. درآمد کارمزد ثابت بوده و هزینه مطالبات مشکوک الوصول نیز کاهش داشته است. بر این اساس تابستان 1404 می تواند رکورد خوبی در سودسازی برای این بانک باشد.
@validhelalat
سود تسهیلات و سپرده وسینا در شهریور: تراز مثبت 2300 میلیارد تومان
تاریخ خبر: مهر ۷, ۱۴۰۴
#وسینا 16652 میلیارد ریال سود تسهلات اعطایی در شهریور 13150 میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده دارد و تراز حدود 2300 میلیارد تومان مثبت است. 3ماهه تراز حدود 1200 میلیارد تومان مثبت بود . در شهریور نزدیک به 700 میلیارد تومان در سایر درامد ها اعم از سرمایه گذاری و کارمزد و ... دارد .
واگذاری 100% سهام شرکت مدیریت سرمایه اقتصادنوین توسط ونوین (یک میلیارد سهم)
تاریخ خبر: مهر ۶, ۱۴۰۴
#ونوین واگذاری تعداد 1.000.000.000 سهم (یک میلیارد سهم) معادل 100 درصد از سهام شرکت مدیریت سرمایه اقتصادنوین
عدم موفقیت مزایده فروش سهام بانک اقتصاد نوین
تاریخ خبر: شهریور ۲۶, ۱۴۰۴
#وبانک #ونوین #وصنا
عرضه سهام بانک اقتصاد نوین
تاريخ برگزاري مزايده 1404/06/05
شرح موضوع مزايده و فرآيند آن عرضه تعداد 856.512.742 سهم از سهام بانک اقتصاد نوین از طریق وکالت ارائه شده به شرکت سرمايه گذاري گروه صنایع بهشهر ایران
دلایل عدم حصول نتیجه در روز عرضه به دلیل عدم خریدار مجاز نشده و معامله ای انجام نگرفت.
شرکت سرمایهگذاری گروه صنایع بهشهر ایران (سهامی عام) در نظر دارد اصالتا تعداد 3،784،442،979 سهم معادل 3.66 درصد و تعداد 856،512،742 سهم معادل 0.83 درصد به وکالت از شرکت سرمایهگذاری گروه توسعه ملی (سهامی عام) تعداد 543.693.110 سهم معادل 0.53 درصد به وکالت از شرکت سرمایهگذاری توسعه ملی (سهامی عام) و تعداد ۳،۶۲۳،۷۷۱،۱۳۵ سهم معادل 3.51 درصد به وکالت از شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا (سهامی عام) و تعداد ۱،۵۱۶،۹۵۳،۳۳۴ سهم معادل 1.47 درصد به وکالت از شرکت سرمایهگذاری مدیریت سرمایه مدار (سهامی عام) در مجموع تعداد 10،325،373،300 سهم معادل 10 درصد از سهام شرکت بانک اقتصاد نوین (سهامی عام) با نماد معاملاتی "ونوین" را به طور عمده، یکجا و نقد و یا شرایطی (40 درصد نقد و 60 درصد نسیه طی پرداخت 6 قسط مساوی با فواصل زمانی 6 ماه یکبار و اعمال سود 23 درصد) با مشخصات ذکر شده در بورس اوراق بهادار تهران عرضه نماید.
دلایل عدم حصول نتیجه در روز عرضه (چهارشنبه مورخ 1404/06/26)، به دليل عدم وجودپیشنهاد قیمت خريد مزایده بدون نتیجه به پایان رسید.
پرداخت بدهی لیزینگ رایان سایپا از طریق تهاتر ملک کرج با بانک اقتصاد نوین
تاریخ خبر: شهریور ۱۸, ۱۴۰۴
#ونوین با توجه به آگهی منتشره درروزنامه اطلاعات شماره 29021 روز شنبه مورخ 25 مرداد ماه سال 1404 مبنی بر مزایده فروش ملک عظیمیه کرج متعلق به شرکت لیزینگ رایان سایپا (سهامی عام) با ارزش کارشناسی رسمی به مبلغ 16.400 میلیارد ریال و از طرفی بدهکاری تسهیلاتی این شرکت نزد بانک اقتصاد نوین، این بانک در مزایده مذکور شرکت و با قیمت پیشنهادی 16.500 میلیارد ریال برنده مزایده گردید و مقرر شد تسویه مبلغ مذکور از طریق تهاتر تسهیلات مالی اعطایی به شرکت انجام پذیرد. لازم به ذکر است طبق صورت های مالی دوره سه ماهه منتهی به 31 خرداد ماه سال 1404، مانده کل مطالبات بانک بالغ بر 20.859 میلیارد ریال و ذخیره محاسبه شده برای آن بالغ بر 232 میلیارد ریال بوده است لیکن آثار مالی ناشی از وصول مطالبات پس از انتقال قطعی ملک و کسر از مانده مطالبات قابل محاسبه خواهد بود.
تحلیل تکنیکال سهام ونوین بانک عملیاتی
تاریخ خبر: شهریور ۱۱, ۱۴۰۴
ارزیابی تکنوفاند بانک عملیاتی ونوین...
https://betasahm1.ir/tahlil-article/1404/06/11/258280/
رکوردشکنی تراز عملیاتی بانک اقتصاد نوین (ونوین) در مرداد ماه
تاریخ خبر: شهریور ۹, ۱۴۰۴
🟧سقف جدید تراز عملیاتی ونوین
🟩بانک اقتصاد نوین در مرداد ماه موفق شد با شناسایی ۶۱۳۰ میلیارد تومان درآمد عملیاتی و ۳۵۲۲ میلیارد تومان هزینه عملیات، به ۲۶۰۸ میلیارد تومان تراز عملیاتی دست یابد و رکورد اسفند ماه را بشکند.
#ونوین
📱 @fardaname
سودآوری و تراز مثبت قابل توجه وبملت در مرداد ماه
تاریخ خبر: شهریور ۸, ۱۴۰۴
#وبملت در مرداد بهتر بود و 210763 سود تسهیلات و 144160 سود پرداختی به سپرده دارد و تراز بیش از 29 همت مثبت است