لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش اول)

نوید خاندوزی
فروردین ۳۰, ۱۴۰۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

۱۰:۳۳:۳۲ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۳:۲۰افزایش قیمت خودرو بدون مجوز، ممنوع

به دنبال اعلام لیست جدید قیمت تعدادی از خودروهای چینی توسط شرکت‌ها، شورای رقابت با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان حمایت خواستار توقف و‌ بررسی این موضوع شد.

۱۰:۲۴:۴۱ دلار فردایی تهران⏳ ۵۱,۹۰۰ معامله شد✅

۱۰:۲۳:۲۶ شیران در ۳ماهه به سود ۵۰۰ ریالی رسیده است و ۱۰۴۶۸ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۹۴۶۳ میلیارد ریال سود خالص دارد

۱۰:۲۲:۱۶ شیران چ صفی شد

۱۰:۲۱:۴۵ شاخص کل کامبک کرد و مثبت شد

۱۰:۲۰:۵۱ قند  اصفهان هم  شرایط خوبی را دارد

۱۰:۲۰:۴۳ نماد معاملاتی ‌شرکت قند اصفهان(قصفها) باتوجه به انتشار اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی در تارنمای کدال در خصوص تغییرات بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهام به شماره پیگیری ۱۰۱۴۴۴۷ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ با محدودیت دامنه نوسان قیمت آماده انجام معامله می‌باشد.

۱۰:۲۰:۳۷ در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری صدر تامین(تاصیکو) جهت برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده بمنظور تصمیم‌گیری درخصوص افزایش سرمایه و اصلاح اساسنامه، متوقف خواهد شد

۱۰:۱۹:۳۹ در بین پتروشیمی ها  بازار منتظر گزارش شپدیس هم هست

۱۰:۱۷:۲۷ در گروه  بیمه  بتهران و آسیا هم نوسانی هستند

۱۰:۱۱:۳۹ 📌در پایان مجمع ویتانا، ۱۰درصد سود خالص به عنوان دی پی اس تصویب شد که ۳۸ ریال به ازای هر سهم است.

۱۰:۱۱:۳۵ واعتبار از صف فروش به سمت صف خرید

۱۰:۰۲:۱۸ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۶۲۸۰ میلیارد تومان می باشد

۱۰:۰۱:۳۷ حکشتی بعد از شفاف سازی دیروز مثبت  باز شده است

۰۹:۴۷:۳۰  توصیه است  بیشتر که امروز در مثبت ها  خیلی سهم نخرید

۰۹:۴۷:۲۴ بازگشت نرخ مس به زیر ۹۰۰۰ دلار

معدن۲۴: در بازار امروز معاملات جهانی فلزات اساسی، بهای هر تن مس بار دیگر به زیر ۹۰۰۰ دلار کاهش پیدا کرده است.

هر تن مس با منفی ۰.۸ درصد معادل ۸۹۳۹ دلار قیمت خورده است.

بهای هر تن آلومینیوم با کاهش ۱ درصدی معادل ۲۴۱۰ دلار می باشد.

روی با کاهش ۱.۱ درصدی در محدوده ۲۸۳۸ دلاری در تن قرار گرفته است.

نیکل و سرب با ترتیب با مثبت ۳.۵ و ۰.۷ درصدی معادل ۲۵۵۶۴ و ۲۱۲۸ دلار در تن ارزش گذاری شده اند.

۰۹:۴۲:۰۶ نرح  حواله در دلار ۳۸۴۰۰

۰۹:۳۵:۳۰ مجمع
#غویتا

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ویتانا با نماد غویتا با مشارکت بیش از ۶۲.۳۴درصد از سهامداران در حال برگزاری است.

✅این شرکت که سرمایه ۳۵۰ میلیارد تومانی دارد، دارای برندهای فروش دلاتو، ریوا، لاکی، غنچه، ویتانا، نیکا، مادر، دانا پخش و… است.

✅پرتفوی شرکت شامل پخش سراسری دانا بوده که در بهمن و اسفندماه از زیان خارج شده است. شرکت‌های حوزه تولید مواد غذایی شامل برندهای گلناز، پروژه ارس تیبا، شرکت غنچه پرور، ویتانا و شرکت افق گلستان خاورمیانه که در زمینه صنایع الکترونیک و لوازم خانگی فعالیت می‌کند، است.

✅شرکت تصمیم دارد یک افزایش سرمایه از محل سود انباشته و سهام جایزه ۳۵۰ میلیارد تومانی داشته باشد.

✅در حال حاضر، شرکت ۳۲۰۰۰ تن ظرفیت عملیاتی تولید سالانه دارد و ۵درصد بازار محصولات شیرینی و بیسکویت و ویفر را دارد.

✅بازارهای صادراتی شرکت شامل کشورهای کانادا، چین، عمان، عراق، پاکستان و افغانستان است و تصمیم دارد به نیجریه هم‌ صادرات داشته باشد.

✅شرکت افق گلستان خاورمیانه احتمالا در سال جاری سود عملیاتی ۱۲۰ میلیارد تومانی خواهد ساخت و سود خالص شرکت در سال ۱۴۰۲، ۸۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

✅شرکت غنچه پرور که در تولید غذای کودک، انواع پودر کیک، پودر ژله و … فعالیت می‌کند، احتمالا در سال ۱۴۰۲ شناسایی سود خالص ۲۸ میلیارد تومانی خواهد داشت.

✅شرکت ویتانا در نظر دارد ظرفیت خط بیسکوئیت سبوس‌دار خود را به ظرفیت ۶۰۰ تن ماهانه برساند.

✅شرکت پخش دانا از جمله مهم‌ترین سرمایه‌گذاری‌های شرکت بوده که منجر به بهبود بازاریابی مویرگی، پخش و فروش محصولات ویتانا شده است.

✅از مهم‌ترین اقدامات مالی شرکت در سال منتهی به آذرماه ۱۴۰۱، کاهش هزینه‌های مالی شرکت بوده که در سال جاری در حال تلاش برای انجام این مورد است.

۰۹:۳۳:۴۷ شدت منفی بازار انقدر جدی نبوده  و تقاضا  بیشتر است در بازار

۰۹:۳۱:۴۳ خاذین هم  شرایط خوبی را دارد

۰۹:۲۹:۳۹ بازار پی وی سی اروپا پس از ۲ ماه تلاش برای حفظ قیمت ها ضعیف شد|نااطمینانی های کلان اقتصادی و ژئوپلیتیکی نیز بر تقاضای جهانی فشار وارد کرده است و بازارهای پیشرو شاهد کاهش نرخ بهره خرید بوده اند…

۰۹:۲۵:۴۱ کوثر دراین  قیمت ها و این  شرایط مورد توجه  بازار است

۰۹:۱۷:۴۱ دی دوباره  صف خرید  شده است

۰۹:۱۵:۴۸ زیر ۸۰۰۰ ریال  فاسمین  خوب است  فایرا  بد نیست

۰۹:۱۵:۲۵ شصفها  با  صف خرید پیش می رود

۰۹:۱۱:۵۷ عرضه ۱۹۵ هزار تن مقاطع فولادی در بورس کالا

تالارهای مختلف بورس کالای ایران امروز چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه میزبان عرضه عرضه ۵۲۱ هزار و ۷۹۰ تن انواع کالا و محصول است.

🔳 تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی | ۷۶ هزار و ۲۵۹ تن مواد پلیمری و شیمیایی عرضه می شود.

🔳 تالار محصولات صنعتی و معدنی | ۱۳۶ هزار و ۸۸۳ تن میلگرد، ۲۱ هزار و ۵۱۵ تن تیرآهن، ۱۷ هزار و ۱۰۰ تن ورق گرم، ۱۱ هزار و ۸۲ تن نبشی، ۵ هزار تن ورق گالوانیزه خودرو، ۲ هزار و ۵۶۴ تن ناودانی، هزار و ۵۰۰ تن ورق سرد و ۱۴۴ هزار تن خاک روی عرضه می شود.

🔳 تالار حراج باز |۶۵۴۰ هزار تن وکیوم باتوم،۴ هزار و ۴۴۰ تن استایرن منومر، یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن دی اتیل هگزانول، ۵۵۰ تن منومر وینیل استات و ۴۰۰ تن تولوئن دی ایزو سیانات عرضه می شود.

🔳 تالار صادراتی | ۶۵ هزار تن کنسانتره سنگ آهن، ۴۲ هزار و ۷۴۹ تن قیر، ۵ هزار تن شمش بلوم و ۲ هزار تن گوگرد گرانوله عرضه می شود.

🔳 بازار فرعی | ۳۸۷ تن لوله فلزی درجه دو، ۲۰۰ تن دودسیل بنزن و ۵۰ تن کالای سپری عرضه می شود.

۰۹:۰۹:۳۵

تحویل ۲۵۰ هزار خودرو تا ۲ ماه آینده‌

قالیباف، سخنگوی وزارت صمت:
▫️اردیبهشت و خرداد ۲۵۰ هزار خودرو تحویل متقاضیان می‌شود. مرحله دوم ثبت نام از ۱۶ اردیبهشت شروع می‌شود. اختلاف قیمت خرید خودرو در طرح یکپارچه با بازار آزاد زیاد است، مثلا در مورد شاهین ۳۰۰ میلیون تومان ارزان تر، انتخاب با شماست که از بازار آزاد بخرید یا در طرح یکپارچه شرکت کنید.

۰۹:۰۶:۵۶ طبیعی است که نیم  ساعت اول فشار فروش در بازار داشته  باشیم

۰۹:۰۶:۵۰ شبهرن

🛢شبهرن در دوره ۹ ماهه به سود ۲.۱۲۹ ریالی رسید.

🛢سود فصل بهار ۵۲۸ ریال، تابستان ۷۴۰ و پاییز ۸۶۱ بوده است.

🛢مجموع سود دوره ۹ ماهه مشابه سال گذشته ۱.۳۰۱ ریال بوده است.

🛢حاشیه سود ناخالص شرکت در تابستان ۳۰ درصد و در پاییز ۳۲ درصد بوده که نشان از کاهش نسبی بهای تمام شده محصولات دارد.

🛢این شرکت در اسفند درآمد ۱۶.۳۵۳ میلیارد ریالی داشته است. گرچه این رقم ۱ درصد کمتر از فروش ماه گذشته است اما همچنان با میانگین فروش ۱۲ ماه اخیر فاصله‌ای ۱۳ درصدی دارد.

🛢کل فروش سال گذشته ۱۱۴.۰۵۱ میلیارد ریال گزارش شده است. بنابراین شبهرن در دوره ۱۲ ماهه موفق شده ۵۳ درصد بیشتر از درآمد سال گذشته را تکرار کند.

🛢نرخ فروش روغن موتور دیزلی، بنزینی و روغن پایه که بیشترین وزن فروش در بین سبد محصولات شرکت دارد در این ماه ۴۸۰، ۴۱۱ و ۲۹۰ هزار ریال به ازای هر لیتر گزارش شده است.

🛢رشد خزنده نرخ فروش محصولات و همچنین افزایش نرخ ارز موجب افزایش تولید فروش شرکت در ماه پایانی شده است. لذا انتظار می‌رود شبهرن در انتهای ۳ ماهه چهارم از سود نسبتا بهتری در مقایسه با دوره گذشته برخوردار باشد.

۰۹:۰۱:۲۶  افزایش عرضه در دی

۰۹:۰۱:۱۴ بازار منفی اغاز کرد و فعلا پیش می رود  ولی حجم منفی خیلی نیست

۰۸:۴۹:۵۸ وکغدیر صف است و به نظر عرضه می شود

۰۸:۴۹:۴۱ خیلی بازار پر عرضه نیست  و از انچه فکر میکردیم  کمتر است

۰۸:۴۹:۳۴ کوثر ح  هم  صف خرید است

۰۸:۴۳:۰۴ قصفها  گفته است که تجدید ارزیابی را در دستور کار دارد

۰۸:۴۲:۵۹ تحویل نخستین شمش طلای بورسی به یک مشتری

🔶 پس از گذشت حدود یک ماه از آغاز معاملات گواهی سپرده شمش طلا و با توجه به آنکه در این معاملات امکان تحویل شمش طلا از سوی خریداران وجود دارد، یکی از مشتریان در این بازار طی روزهای اخیر درخواست تحویل شمش طلای خود را ارائه کرد که پس از بررسی‌های آزمایشگاهی با حضور نمایندگانی از بورس کالا و شرکت تولیدکننده، شمش طلا به مشتری تحویل داده شد.

۰۸:۳۷:۵۵ با لغو محدودیتهای  کرونا در چین … موتور اقتصاد این کشور روشن شده و در حال شتاب گیری می باشد که باعث رشد مصرف مواد اولیه و واردات این کشور خواهد شد

رشد تولید ناخالص داخلی چین در سه ماه اول امسال Q1-2023 به ۴.۵%+👍 رسیده که فرای انتظار ۴%+ اقتصاددانان بوده و از عملکرد سه ماه قبلی (۳%+) بیشتر است

#کامودیتی این موضوع محرک قیمت کامودیتیها در معاملات امروز سه شنبه می باشد

۰۸:۲۱:۴۲ وامید را زیر نظر بگیرید وامید در ۱۲ماهه به سود ۱۸۷۷ ریالی رسیده است و در توضیح اورده است درآمد سود سهام شرکت تأمین سرمایه امید بدلیل برگزاری مجمع عمومی آن شرکت در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۳۱، شناسایی نگردیده لذا گزارش حاضر بدون احتساب درآمد سود سهام شرکت مزبور تهیه گردیده است و اثرات احتساب سهم شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید از سود سهام مصوب شرکت تأمین سرمایه امید در صورت های مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به ۳۰ دی ۱۴۰۱ منعکس خواهد گردید. لازم به توضیح است میزان مالکیت شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید از سهام منتشره شرکت تأمین سرمایه امید در تاریخ تهیه این گزارش ۲۲.۸۵ درصد بوده و سود خالص آن شرکت برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۰۹/۳۰ مبلغ ۵,۰۰۱,۶۸۰ میلیون ریال می باشد.

۰۸:۲۱:۲۶ سیمرغ گزارش خوبی نداد

۰۸:۲۱:۰۶ یکی از رخداد های مهم امروز بازار انتشار گزارش میاندوره ای برخی شرکت هاست  شپدیس یکی از اثرگذار ترین هاست

۰۸:۲۰:۵۳ امروز منفی اولیه گروه  پالایش بد نیست و میتواند  جالب باشد

۰۸:۱۹:۵۱ با اقدام سازمان بورس برای کاهش مهلت پرداخت سود؛
✅ زمان پرداخت سود سهام عدالت کاهش یافت

مجید عشقی در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما گفت:
🔹زمان بَر شدن پرداخت سود‌ شرکت‌ها تا بازه زمانی حتی یکساله، موجب کاهش ارزشِ آن می‌شد که به ضرر سهامداران بود.
🔹 این تغییرات و پرداخت سود نقدی شامل همه سهامداران می‌شود که پرداخت سود سهام عدالت را هم در بر می‌گیرد؛ بنابراین در روند جدید، سود سهام عدالت زودتر از سنوات گذشته به حساب مردم واریز خواهد شد. | سنا

۰۸:۱۸:۵۵ رامو فارمین از زیرمجموعه های  دجابر در ۱۲ماهه ۷۳۵ میلیارد ریال سود خالص دارد

۰۸:۱۸:۵۱ حفارس
نتایج شرکت در مناقصه

موضوع مناقصه حمل کالاهای شرکت بازرگانی دولتی ایران در ۸ استان

نتیجه مناقصه: شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس به عنوان برنده مناقصه عمومی تصدی و مدیریت خدمات حمل و نقل و جابجایی کالاهای گروه های استان های اردبیل، ایلام، مازندران، همدان، مرکزی، سمنان، خراسان شمالی، کرمانشاه تعیین گردیده است. (مبلغ قرارداد: ۵,۲۸۰,۰۰۰ میلیون ریال)

۰۷:۴۳:۲۴ چهارشنبه بودن ،جو خاص خبراخیر و شرایط خاص عرضه حقوقی ها کمی کار را سخت میکند

۰۷:۴۳:۱۷ سلام  صبح شما عزیزان بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم