لحظه به لحظه بابازار امروز …(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازار امروز ...(بخش اول)

نوید خاندوزی
دی ۱۹, ۱۴۰۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

۱۱:۱۶:۱۹  ادامه بازار در بخش دوم

۱۱:۰۹:۰۰  رنج مثبت در حکشتی

۱۱:۰۸:۳۴  ختوقا صف خرید

۱۱:۰۸:۰۱ همایون دارابی مدیرعامل شرکت سبدگردان داریوش در کنفرانس فرصت‌های پنهان سرمایه‌گذاری در صنعت سرب و روی با نگاهی بر بازار و معدن بیان کرد:

?صنعت سرب و روی در بازار سرمایه ما شناخته شده است چرا که اغلب شرکت‌های فعال این حوزه با حضور بخش خصوصی شکل گرفته است.

?۱۲ شرکت فعال این صنعت در بازار سرمایه حضور دارند.

?در کشور معدن مهدی آباد، انگوران، ایرانکوه و تعدادی معدن کوچک در استان کرمان از جمله معادن سرب و روی کشور است.

?روند کلی شرکت‌ها در بازار سرمایه حاکی از رشد است.

?قیمت مواد اولیه، قیمت جهانی سرب و روی نرخ تبدیل دلار به ریال ۳ فاکتور مهم در فروش شرکت‌ها است.

?۲۰ هزار نفر در صنعت سرب و روی اشتغال دارند. ۸۰ درصد محصولات این صنعت صادر می‌شود. فعالیت شرکت‌ها در حدود ۶۰ درصد ظرفیت است.

?کمبود مواد معدنی سرب و روی منجر شده شرکت‌ها به سمت هووی مدیا، معادن جدید سرب و روی از جمله مهدی آباد و مناطق دیگر و سرمایه‌گذاری در معادن جدید در زمینه‌های خارج از سرب و روی حرکت کنند.

۱۱:۰۲:۱۶  افزایش تقاضا در غزر و غبشهر

۱۱:۰۱:۵۵  وبصادر رنج خوبی خورد

۱۰:۵۳:۰۲  شتران و شپنا هم جمع شدند
به نظر میرسه نیمه‌ی دوم بهتری پیش رو داشته باشیم.

۱۰:۵۰:۲۲  ۵۱۸ نماد  در این دقایق در محدوده منفی و تنها ۷۰ نماد در محدوده مثبت معامله می شود. ارزش معاملات خرد هم که در محدوده ۱۶۰۰ میلیارد تومان دنبال می شود.

۱۰:۳۴:۱۲  حفارس مجاز شد

۱۰:۳۳:۲۰  در این لحظات فشار عرضه ها کمی کمتر شده

۱۰:۳۲:۴۷  تقاضا در نماد خودرو در این لحظات بهتر شده

۱۰:۲۳:۴۹  امید بازار به نیمه دوم است که کمی از شدت منفی کم شود

۱۰:۲۳:۲۰  کچاد طراحی و خدمات مهندسی عملیات ساختمانی نصب و راه اندازی یک بلوک نیروگاه سیکل ترکیبی اردکان دوره ساخت ۳۲ ماه ۲- موافقتنامه نیروگاه سیکل ترکیبی بهاباد بر مبنای ساخت، بهره‌برداری و انتقال (BOT)”نیروگاه” ۵۳۶ مگاواتی بهاباد (در شرایط ایزو) در محل ساختگاه بهاباد (نیروگاه) می‌باشد.دوره ساخت ۳۲ ماه و بعد از ۱۳.۵ سال نیروگاه از طرف مجری قرارداد در اختیار سرمایه پذیر قرار می گیرد
قرارداد اول با کنسرسیوم متشکل از -شرکت گروه مپنا -شرکت احداث و توسعه نیروگاه های سیکل ترکیبی مپنا -شرکت مپنا اینترنشنال ۲-موافقتنامه ساخت، بهره‌برداری و انتقال (BOT)” با شرکت گروه مپنا

۱۰:۱۳:۰۴   یک ساعت از بازار گذشته و ارزش معاملات ۱،۱۵۰ میلیارد تومان بوده .ارزش صف های فروش ۴۷۰ میلیارد !

۱۰:۰۱:۲۴  گزارش کمیسیون تلفیق از لایحه بودجه ۱۴۰۱:
?حداقل دریافتی از ۳.۵ به ۴.۵ میلیون رسید

?برای قانون جوانی جمعیت ۱۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده

?سهم نفت از بودجه ۲۸ درصد است که افزایش یافته

۱۰:۰۰:۵۹  کاهش اختلافات در مذاکرات وین؛ عطش رسانه‌ها برای خبرهای تازه

?سخنان دیشب مذاکره کننده ارشد ایران پس از نزدیک به ۱۰ روز سکوت درباره روند مذاکرات، زلزله‌ای در رسانه‌های داخل و اردوگاه خبرنگاران مطرح جهان که در مقابل هتل کوبورگ، محل برگزاری مذاکرات رفع تحریم‌ها سخت تشنه شنیدن آخرین اخبار هستند به پا کرد تا جایی که کار به تحریف اظهارات وی هم کشیده شد.

?علی باقری کنی پس از برگزاری جلسات متعدد با نمایندگان گروه ۱+۴ و پیش از آنکه هتل کوبورگ را ترک کند به سووالات خبرنگاران درباره تعداد پرانتزها که موارد اختلافی در پیش‌نویس توافق محسوب می‌شود پاسخ داد و گفت که در این زمینه پیشرفت‌هایی صورت گرفته است.

۰۹:۵۹:۴۶ مفتح: بودجه شرکت‌های دولتی ۲ هزار و ۱۲۵ هزار میلیارد تومان است

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات:

? بودجه سال ۱۴۰۱ با رقمی معادل ۳ هزار و ۶۳۱ هزار میلیارد تومان تقدیم مجلس شده است.

?بودجه عمومی بالغ بر هزار و ۳۷۲ هزار میلیارد تومان است و درآمد اختصاصی ۱۳۳ هزار میلیارد تومان، بودجه شرکت‌های دولتی ۲ هزار و ۱۲۵ هزار میلیارد تومان است.

?درآمدها ۶۴۴ هزار میلیارد تومان و تملک دارایی سرمایه معادل ۴۰۸ میلیارد تومان و تملک مالی ۲۹۹ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

۰۹:۵۹:۱۵  قرن مورد توجه بازار و در استانه صف خرید

۰۹:۳۳:۲۳ بیش از ۵۰۰ نماد در بازار مثبت هستند

۰۹:۳۲:۲۲ شاخص دوباره منفی شد

۰۹:۲۹:۳۶ شپاکسا پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری سازمان بورس مبنی بر افزایش سرمایه به استحضار می رساند به منظور تنویر افکار سهامداران محترم شرکت پاکسان درخصوص طرح افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی (صرفا زمین) به منظور اصلاح ساختار مالی واز محل سود انباشته به منظور اجرای طرح افزایش ظرفیت خط تولید صابون جمعا معادل ۹۵۰ درصد سرمایه، پس از اخذ تایید حسابرس در مهلت مقرر درتاریخ ۱۵ دیماه ۱۴۰۰ جهت بررسی و اخذ تایید سازمان محترم بورس ارسال گردیده است لذاطرح افزایش سرمایه قبلی که پیشنهاد از محل سود انباشته و سلب حق تقدم جمعا به میزان ۲۹۸ درصد بوده است از دستور کار خارج و طرح جدید با ۹۵۰ درصد افزایش سرمایه به شرح فوق جایگزین گردیده است.

۰۹:۲۲:۳۹ شرایط خوبی در بازار نداریم در این دقایق

۰۹:۲۰:۳۹ در برخی خبرها امده است ارز ترجیحی حذف نمی شود در صورتی که از صحبت ها این  طور بر می اید  که ارز ترجیحی وجود ندارد و وجه نقد داده می شود

۰۹:۱۵:۲۵ امروز دلار افزایشی ۸۴۸ ریالی نسبت به قیمت میانگین هفته گذشته داشت و از سوی دیگر قیمت مبنای دلار محصولات پتروشیمی، نسبت به قیمت قبلی خود رشدی ۲۸۶۸ ریالی (حدود ۱%) را تجربه کرد و در نتیجه این افزایش قیمت دلار بر قیمت های پایه محصولات پتروشیمی اعلامی امروز اثر گذار خواهد بود.

۰۹:۱۴:۱۸ دلار نیما حولی ۲۵هزار است

۰۹:۱۱:۲۳ رئیسی: روابط اقتصادی با کشورهای منطقه تا ۳ برابر در این ۳ ماه افزایش پیدا کرده است

رئیس جمهور:

توازن در سیاست خارجی وعده داده شده بود و در حال انجام است.

روابط اقتصادی با کشورهای منطقه تا ۳ برابر در این ۳ ماه افزایش پیدا کرده است.

اعتماد مردم به دولت مسئله مهم دیگری است که با آن مشکلات زیادی را پشت سر گذاشتیم.

خنثی کردن تحریم ها مهمترین مسئله ای بود که دولت دنبال کرده و مسئله دوم رفع تحریم ها بوده است.

هدف گیری دولت رشد ۸ درصدی اقتصادی است و امیدواریم که به این مسیر برسیم ولی سال های گذشته این رشد کمتر از ۱ درصد بوده است.

امروز روند صعودی تورم به کاهشی تبدیل شده است.

انتظار مردم این است که همدلی میان دولت و مجلس شکل گیرد./باشگاه خبرنگاران

۰۹:۰۸:۵۲ مهم ترین دستاورد دولت خنثی‌سازی تحریم‌ها بود؛ اعتماد مردم به دولت افزایش یافته و این بزرگترین سرمایه برای ماست

? رئیس جمهور در صحن علنی مجلس گفت: روند صادرات غیرنفتی در کشور ۴۰ درصد افزایش یافته است. همچنین با افزایش صادرات نفتی و میعانات مواجه هستیم و ارز حاصل از این صادرات نیز در حال بازگشت است.

? توزان در سیاست خارجی امروز در حال رخ دادن است. روابط اقتصادی ما با کشورهای منطقه تا ۳ برابر افزایش یافته است.

? ما از ابتدا خنثی کردن و سپس رفع تحریم‌ها را دنبال کردیم. رفع تحریم‌ها در یک حرکت عزتمندانه دنبال می‌شود.

۰۹:۰۷:۳۹  خبهمن هم  رفته  رفته  بهتر می شوند

۰۹:۰۴:۱۴  خودرو  وبملت کمی سبز شدند

۰۹:۰۴:۰۱ وساپا دیروز ۱۰۰ میلیون سایپا داده

۰۹:۰۱:۵۳ فشار فروش حتی در بانک و خودرو هم  فعل  زیاد است

۰۹:۰۱:۳۹  بازار دوباره منفی شد

۰۹:۰۱:۳۴ باقری از پیشرفت در گفتگوهای وین خبر داد

علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران شامگاه شنبه در پایان نشست خود با نمایندگان دیگر کشورها روند رو به پیشرفت گفتگوها را تایید کرد.

گفتنی است نشست‌های کارشناسی و دیدارهای روسای هیات‌ها یکشنبه ادامه می‌یابد.

در همین حال میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات با انتشار توئیتی نوشت: در پایان روز، اعضای برجام (بدون ایران) و آمریکا نشستی برگزار کردند. موضوع دشوار تضمین عدم تکرار مشکلات اخیر از جمله موارد مورد بحث بود. هیات روسیه پیشنهاداتی را در این زمینه ارائه کرد./مهر

۰۹:۰۰:۲۰  بازار خیلی مثبت اغاز نکرد ولی میتواند  بهتر شود

۰۹:۰۰:۱۵ رئیسی: امروز روند صعودی تورم به کاهشی تبدیل شده است

?رئیس جمهور در صحن علنی مجلس: انتظار مردم این است که همدلی میان دولت و مجلس شکل گیرد.

۰۸:۵۵:۳۲ خساپا

سایپا ۳۰ هزار دستگاه خودرو ناقص را تا یک ماه آینده تکمیل می‌کند

? معاون برنامه ریزی جامع تولید سایپا گفت: با تامین ۳۰ هزار دستگاه از قطعات مورد نیاز برای تکمیل حدود ۷۰ هزار دستگاه موجودی خودروهای ناقص سایپا، این خودروها در حال تکمیل، تجاری‌سازی و ورود به بازار خواهند شد.

۰۸:۵۳:۰۹ به نظر بازر میتواند مروز متعادل نه خیلی منفیو نه مثبت  باشد

۰۸:۵۲:۴۹ خودرو  صف ندارد ولی مثبت ست

۰۸:۵۲:۱۸ زغال  سنگش خبرمهمی است

۰۸:۵۲:۱۳ سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی حوزه معادن و فرآوری مواد:

?مبنای دریافت حقوق دولتی معادن ثبت فاکتور معاملات در سامانه جامع تجارت خواهد شد که تا پایان سال اجرایی می شود.

?ثبت فاکتور در سامانه جامع تجارت زیر ساخت تامین مالی زنجیره ای و مبنای بانکها برای ارایه تسهیلات است.

?قیمت گاز برای نیروگاه های وزارت نیرو و واحدهای صنعتی باید یکسان باشد، این موضوع در بودجه ۱۴۰۱ هم آمده است.

?سرمایه گذاری در نیروگاهای بالادستی در دستور کار است، تفاهم نامه برای اجرای ۱۰ پروژه نیروگاهی با ظرفیت تولید ۱۲ هزار مگاوات برق با وزارت نیرو منعقد شده است.

?بازار برق باید شکل بگیرد، این موضوع باعث ازبین رفتن ناکارآمدی ها می شود.

?به دنبال ورود ذغال سنگ به بورس کالا هستیم.

?جلسات با فعالان اقتصادی رشته فعالیت ها بصورت مستمر و منظم هر سه ماه یکبار برگزار خواهد شد.

۰۸:۴۸:۰۹ به نظر بازهم خودرو و بانک شرایط بهتری را دارند

۰۸:۴۸:۰۱ سلام  صبح  شما عزیزان بخیرو شادی
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم