لحظه به لحظه با بازارامروز…(بخش دوم)

لحظه به لحظه با بازارامروز...(بخش دوم)

نوید خاندوزی
دی ۱۸, ۱۴۰۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

 

۱۲:۳۰:۱۶ بزار تمام شد خسته نباشید

۱۲:۳۰:۰۶ در بین پالایشی ها  شبندر حجم خوبی خورد

۱۲:۲۹:۲۵ ولساپا را جالب میخرند

۱۲:۲۹:۱۶ افزیش سرمایه ۷۴% فارس هم خبرخوبی است

۱۲:۲۸:۱۶ اخر وقت  بازار امروز را خوب خریدند و شریط خوبی را داشتیم

۱۲:۲۴:۵۶ این دقایق اخر فولاد  را هم رنج کشیدند

۱۲:۲۴:۰۸ وبصادر در شرف صف

۱۲:۲۰:۵۸ نرخ اسناد خزانه اسلامی به پایین ترین سطح در دو ماه اخیر رسید؛ ۲۳،۴ درصد

تحولات ۵ ماه اخیر YTM ؛ حدود ۵ درصد رشد طی ۴،۵ ماه و پس از آن ۲ درصد افت تنها در دو هفته گذشته

۱۲:۱۹:۳۶ به نظر گروه پالایش ب گزارش ها میتواند کمی بهتر باشد

۱۲:۱۹:۰۵ نرخ پایه شمش روی بر اساس دلار حواله سنا و پرمیوم ده درصد محاسبه خواهد شد

۱۲:۱۵:۲۹ نرخ اسناد  خزانه هم کم شده است

۱۲:۱۳:۴۶ شپارس جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۴:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خیابان طالقانی ابتدای خیابان شهید موسوی پلاک ۱۷۵ طبقه ۸ اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کشاورزی ایران برگزار میگردد

۱۲:۱۳:۳۸ وضعیت  ABS در بازار های جهانی

?نرخ نقدی اکریلونیتریل بوتادین استراین CFR چین در هفته ی گذشته ۷۰ دلار نزول قیمتی داشت و در ۱،۸۴۵ دلار در تن معامله شد.محصول جنوب شرق آسیا نیز همین میزان کاهش داشت و به ۱،۸۷۵ دلار در تن رسید.
?سفارشات کمی در بازار نقدی گذاشته شد و بیشتر خریداران چینی فقط در قیمت های پایین تر خریدار بودند. حجم های بزرگ خرید تا رسیدن محموله های فوریه معوق شده هر چند برای نیمه اول آن ماه هم با توجه به تعطیلات چین هم خرید کمی پیش بینی می شود. اما فعالان این صنعت امیدوارند که در نیمه ی دوم فوریه و ماه مارس، تقاضا بازیابی شود. حجم کم واردات در ژانویه موجب کاهش موجودی انبار صنایع پایین دستی شده است. بنابراین موجب واردات بیشتر بعد از تعطیلات خواهد شد.
?نرخ فعالیت تولیدکنندگان ABS بر خلاف قیمت نزولی محصول، به سطح بالاتری رسیده است. مارجین تولیدکنندگان در حدود ۲۸۴ دلار در تن محاسبه می شود.

۱۲:۱۱:۱۹ در تامین  سرمایه ها امین و نوین لوتوس زیر نظر باشند

۱۱:۴۷:۰۳ خودرو  هم  دوباره  صف شد

۱۱:۴۵:۴۵ مهم از کاهش نرخ سود بین بانکی

۱۱:۴۰:۴۳ چشم بازار به دقایق اخر وقت است

۱۱:۴۰:۱۹ بازار هر مثبتی فروشنده خاص خود را دارد ولی به نظر امروز کمی بهتر خرید

۱۱:۳۷:۳۵ عضو کمیسیون امنیت ملی: هیچ ضرب‌الاجلی را در مذاکره نمی‌پذیریم/ غرب باید به ۱۱ تعهد خود برگردد

ابوالفضل عموئی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

?طرف های غربی به ویژه آمریکایی ها در روند اجرای برجام اخلال ایجاد کرده اند و هنوز هم در همان مسیر قبلی حرکت می کنند،علیرغم اینکه طرف های غربی اعتراف کرده اند سیاست فشار حداکثری بر ایران شکست خورده است ولی همچنان تحریم ها را علیه ایران حفظ کرده اند.

?طرف های غربی به جای اینکه در مذاکرات به دنبال تعیین ضرب الاجل برای ایران باشند به دنبال نقش سازنده باشند، طرف های غربی به ویژه اروپایی ها باید ۱۱ تعهدی که در برجام در قبال ایران پذیرفته بودند را اجرایی کنند و رویکرد خود را تغییر دهند تا مذاکرات در ریل مثبت قرار گیرد.

۱۱:۳۷:۲۶ گزارش مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت نیروکلر  شکلر

? در مجمع عمومی عادی، پرداخت سود نقدی ۱۴۰ تومان به ازای هر سهم (۶۷ درصد از سود محقق شده امسال و ۴۵ درصد از سود قابل تقسیم) تصویب شد.

? در سال مالی اخیر در بخش فروش محصولات شرکت، هفت مقصد صادراتی جدید شناسایی شد و محصولات شرکت برای اولین بار به اروپا، آفریقا، روسیه، چین، ازبکستان، تانزانیا، امارات و ترکیه صادر شد.

?افزایش سرمایه از محل سود انباشته در حدود یک یا دو ماه آینده در هیئت مدیره طرح و به سهامداران اطلاع رسانی خواهد شد. افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی فعلا در دستور کار شرکت نیست.

?در ارتباط با واحد توسعه پرکلرین، اکثر اقدامات لازم انجام شده و راکتورها در انتهای سال به شرکت تحویل و در ابتدای سال آینده راه اندازی آزمایشی طرح انجام خواهد شد. با انجام این طرح ها در سال مالی جدید، تاثیر خوبی در ظرفیت و تولید و فروش برای شرکت محقق می‌شود.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۱:۳۵:۰۸ کچاد میتواند  شرایط خوبی را داشته  باشد

۱۱:۳۴:۴۶ خودرو احتمال دوباره  صف خرید شود

۱۱:۳۱:۰۳ وبملت هم امروز خوب معامله شده است

۱۱:۲۶:۰۹ مدیرعامل ایران خودرو دیزل در لایو اینستاگرامی : امسال وضعیت تولید و فروش ایران خودرو دیزل نسبت به سال ۹۸ بیش از ۱۴ برابر خواهد شد.

ما در سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ بیش از ۱۰۰% جهش تولید خواهیم داشت و برنامه ریزی ما بر جهش تولید ۱۰۰% مجدد در سال ۱۴۰۱ است.

ما امیدواریم در مجمع سال ۱۴۰۲ سود توزیع کنیم.

ما زمانی ۴ دستگاه در روز تولید می کردیم الان در بعضی از روزها به بیش از ۵۰ دستگاه رسیده ایم.

۱۱:۲۴:۲۹ سخواف از صف فروش به استانه صف خرید

۱۱:۲۳:۱۲ قیمت نفت و ارزش کل ذخایر نفت ایران یک سوم می شود|یادداشت-سید حسین میرافضلی*:میزان ذخایر درجای نفت ایران حدود ۱۳۰ میلیارد بشکه است که حدود ۴۰میلیارد بشکه آن قابل برداشت می باشد…

۱۱:۲۱:۴۱ به نظر برخی سرمایه گذری ها بعد از ارائه گزارش جالب تر می شوند

۱۱:۱۴:۰۰ خودرو  را دوباره بسیار خوب خریدند

۱۱:۰۸:۱۴ پول فروش نفت ایران وصول می‌شود/ بازگشت ظرفیت تولید نفت به قبل از تحریم تا پایان ۱۴۰۰

? مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: فروش نفت و میعانات گازی ایران افزایش خوبی داشته است و پول نفت صادراتی وصول می‌شود. برنامه داریم که ظرفیت تولید نفت را تا پایان سال ۱۴۰۰ به عدد قبل از تحریم‌ها بازگردانیم.

?خجسته‌مهر تاکید کرد: درآمدهای حاصل از صادرات نفت هم به کشور برمی‌گردد، یعنی وصول مطالبات انجام می‌شود. ما در شرکت ملی نفت ایران وظیفه داریم نفت را بفروشیم و پولش را تحویل بانک مرکزی دهیم. آنچه وظیفه شرکت ملی نفت است به درستی در حال انجام است. _فارس

۱۱:۰۶:۱۳ ثبات حاکم بر بازار اسلب و بیلت صادراتی ایران/ ترکیه و اروپا مشتری ایران می شوند؟

?معدن۲۴ – بازار محصولات میانی فولاد صادراتی ایران طی هفته گذشته به دلیل تعطیلات بازار مقاصد و مشتریان با ثبات دنبال شد و محموله جدیدی نهایی نشد.
انتظار می رفت که در آغازین روزهای سال جدید میلادی مناطق اروپا و ترکیه به دلیل هزینه ی بالای انرژی روی به بازار ایران برای تامین بیلت خود بیاورند. اما از طرفی به دلیل تحریم ها، این مشتریان هنوز مردد به خرید از ایران و یا کشورهای سی آی اس می باشند. از سویی هم چین مقصد صادراتی مناسبی برای بیلت ایران بوده که انتظار می رود با پیش رو بودن تعطیلات سال جدید، این روند خرید قوت بگیرد.

۱۱:۰۵:۴۲ اتیلن جهانی

کاهش ۷۵ دلاری قیمت اتیلن و رسیدن به سطح ۹۶۶ دلار

اتیلن جنوب شرق آسیا آسیا در اولین هفته سال میلادی و بعد از چند هفته ثبات قیمتی و گپ عرضه و تقاضا بلاخره با افت مواجه شد و با کاهش ۷۵ دلاری به ۹۶۶ دلار رسید. عرضه کافی در منطقه در کنار تقاضای ضعیف باعث کاهش قیمت ها شده است. با وجود اینکه تعدادی از تولیدکنندگان در شمال شرقی و جنوب شرقی آسیا میزان تولید خود را کاهش داده اند همچنان عرضه به مقدار کافی وجود دارد. این تولیدکنندگان نرخ عملیاتی خود را تا ۸۰%-۹۵% کاهش داده اند. خریداران همچنان نگران حاشیه سودهای نامناسب در محصولات پایین دستی از جمله استایرن منومر، اتیلن گلایکول و پلی اتیلن سنگین هستند. انتظار می رود تعطیلات پیش روی سال نو در کنار المپیک زمستانی پکن به دلیل تعطیلی تعدادی از تولیدکنندگان کالاهای پایین دست باعث کاهش تقاضا گردد. انتظارات در بازار اتیلن همچنان کاهشی است.

۱۱:۰۱:۱۷  بازار از تب و تاب افتاد

۱۰:۵۴:۱۶ شکلر

به گزارش همفکران مجمع عادی سالیانه دوره ۸ ماهه نیروکلر با حضور ۶۹.۱ درصد از صاحبان سهام، معادل ۳۴۵ میلیون سهم رسمیت یافت و در حال برگزاری است…

در این مجمع عنوان شد:
✅ حجم صادرات ۹ هزار و ۶۰تنی در گزراش ۷ ماهه گذشته به بالغ بر ۱۴ هزار تن در گزارش ۸ ماهه افزایش یافت.

✅ درآمد از فروش داخلی ۱۰۰ میلیارد تومانی صورت های مالی قبل به ۱۰۸ میلیارد تومان رسید.

✅ ۷ مقصد صادراتی جدید شناسایی شد و بعضی از محصولات برای اولین بار به اروپا، آفریقا، روسیه، چین، ازبکستان، تانزانیا، امارات و ترکیه صادر شد.

✅ متوسط صادرات ماهانه دوره مالی قبلی که ۳۵۸ هزار دلار بود به۷۳۱ هزار دلار رسیده است.

✅ هزینه های خریدهای مهم این شرکت ۵۴ میلیارد تومان برآورد شد.

۱۰:۵۳:۰۲ پترول نماد معاملاتی شرکت گروه سرمایه گذاری و توسعه صنایع پتروشیمی خلیج فارس(پترول) با توجه به برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده مبنی بر انتخاب اعضای هیئت مدیره، با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشد.

۱۰:۴۵:۲۵ بازگشت رنگ نارنجی به نقشه کرونایی ایران

?در حالی که بعد از نزدیک به ۲ سال تعداد موارد فوتی ناشی از کرونا به زیر بیست نفر در روز رسیده کارشناسان براین باورند عادی‌انگاری می‌تواند دروازه‌ای برای بحرانی تازه با فعالیت ویروس جهش یافته آفریقایی باشد.

۱۰:۴۵:۲۰ بلینکن: با روسیه برای بازگرداندن ایران به برجام همکاری می‌کنیم

وزیر امورخارجه آمریکا در اظهاراتی درباره روابط کشورش با روسیه مدعی شد، با مسکو برای بازگرداندن ایران به پایبندی به برجام همکاری می کنیم.

۱۰:۴۰:۴۴  درست است که عرضه در خودرو  بالاست ولی شرایط خوبی در خریدار دارد

۱۰:۳۷:۵۰ کتوکا با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-00A-196 مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ و صورتجلسه هیئت مدیره مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۷۷۰,۰۰۰ میلیون ریال به‌مبلغ ۱,۱۳۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۳۶۰,۰۰۰ میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ لغایت تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۷

۱۰:۳۷:۰۷ ارزش معاملات خرد بازار تا این لحظه: ۱۵۰۰ میلیارد تومان.

۱۰:۳۶:۰۰ حمله روزنامه دولت به نمایندگان مجلس/ می‌خواهند از دولت سهم‌خواهی کنند

روزنامه ایران با اشاره به انتقادهای نمایندگان از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نوشت:

?️حال که دولت مسئولیت انجام این کار سخت را -که دولت‌ قبل و مجلس تن به آن ندادند- بر عهده گرفته است، هجمه رسانه‌ای و بدون پشتوانه کارشناسی روشن، نشان از بی‌مسئولیتی در قبال مسائل سرنوشت‌ساز اقتصادی است؛ چه آنکه اگر این هجمه‌ها از تریبون نمایندگی مردم برخیزد، دوچندان ناصواب خواهد بود.

?️آنچه مشخص و همواره مورد تأکید بوده، هماهنگی قوای سه‌گانه در اراده، تصمیم و عمل برای کاهش مشکلات و بازسازی اقتصادی کشور است؛ همچنین نه تنها باب نقد بسته نیست بلکه دولت همواره محتاج نقد و ارائه نقطه‌نظرات کارشناسان است

?️اما بیان بی‌پروای سخنانی از تریبون‌های رسمی که پشتوانه کارشناسی آن مورد تردید است و همچنین اراده سهم‌خواهی از دولتی که مسئولیت حل مشکلات اقتصادی ویران کننده و تلنبار شده را برعهده گرفته است، به نوعی نپذیرفتن نقش خود در رفع مشکلات مردم است.

۱۰:۳۳:۴۰ کمی بازار ایستاده و مشغول نفس تازه کردن است

۱۰:۳۳:۳۶ ستران به اطلاع می‌رساند با توجه به عدم رعایت دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، شرکت بورس اوراق بهادار تهران ، طی نامه شماره ۸۲۸۳۴۴ مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ضرورت رعایت موارد فوق ظرف مهلت یک ماه را به شرکت تاکید نمود.
با توجه به نامه واصله از شرکت مهلت مذکور به مدت ۲۰ روز دیگر تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ تمدید می گردد.
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم