[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
۱۰:۳۲:۱۵ پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۳۲:۰۹ در این لحظات ، شاهد معاملات مناسب و غلبه ی نسبی خریداران بر فروشندگان هستیم. به نظر می رسد سرمایه گذاران به تحولات مثبت در زمستان خوشبین هستند.
۱۰:۲۲:۱۵ فلامی مرد ژیلت فروش بازار در اولین ماه سال مالی حدود۴۵ میلیارد ریال فروش داشت .ابان به ۵۴ میلیارد ریال رسید و اذر ۵۹ میلیارد ریال بود . کل ۳ ماهه ۱۵۹ میلیارد ریال بوده و مدت مشبه قبل ۲۰۱ میلیارد ریال
۱۰:۰۷:۴۶ استایرن آسیا یک هفته کم حجم را سپری نمود . استایرن در این هفته با کاهش اندک در همون محدوده ۱،۰۹۰ دلار اعلام شد. در این هفته علیرغم افزایش قیمت بنزن به عنوان صنعت بالادست ، قیمت های استایرن مونومر کاهش داشت. از دلایل کاهش قیمت استایرن می توان نزدیکی به اتمام سال را عنوان کرد که هر دو سمت عرضه و تقاضا را تحت تاثیر قرار داده است. در این هفته بدلیل تعطیلات ژانویه و کریسمس و دوربودن خریدان، پراکندگی تقاضا در بازار وجود داشت. در بازار آتی هم معاملات پررنگی به چشم نخورد و خریدارن محتاطانه عمل نمودند. عرضه ها نیز در این هفته کم بوده که نشان می دهد تولیدکنندگان به استقبال کریسمس رفته اند. اما با توجه به افزایش قیمت بنزن ناشی از مشکلات تولید و بعد از روند صعودی نفت، انتظار می رود قیمت ها در صنعت پایین دست این محصول یعنی استایرن هم تقویت شود.
کارگزاری بانک صنعت و معدن
۱۰:۰۴:۴۹ اخابر به صف خرید نشست
۱۰:۰۲:۴۴ فروش هجرت در مهر ۵۸۸۳ میلیارد ریال بوده است و ابان ۶۰۰۶ میلیارد ریال شده و اذر به ۵۲۴۰ میلیارد ریال رسیده است .
سهم۹ ماهه به ۴۸۲۱۶ میلیاردریال رسیده
کل سال قبل این عدد ۳۶۶۴۳ میلیارد ریال بود
۱۰:۰۱:۳۴ دکپسول در آذر ۳۳۶ و ابان با فروش ۳۳۸ میلیارد ریالی به عدد ۲۶۰۸ میلیارد ریالی رسیده است . سال قبل این عدد ۱۳۱۸ میلیارد ریال بود
۰۹:۵۸:۱۷ به نظر امروز را باید بیشتر تماشاچی باشیم
۰۹:۵۸:۱۱ به تازگی جلساتی با عنوان کمیته مشترک بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور ایجاد هماهنگیهای بیشتر بین این دو نهاد در سیاستگذاریهای مربوط به بازار پول و سرمایه برگذار میشود.
به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا)، این اقدام پیرو تاکیدهای وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر تشکیل کمیته مشترک بین بانک مرکزی و سازمان بورس اوراق بهادار با هدف طرح مسائل و هماهنگی بیشتر در تصمیمات موثر بر بازار پول و سرمایه انجام میشود.
رفع محدودیتهای موجوددر حوزه فعالیت نهادهای مالی به خصوص شرکتهای تامین سرمایه در راستای اجرای بند ب ماده ۱۴ قانون برنامه ششم، قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور و دستورالعمل سرمایهگذاری در اوراق بهادار مصوب ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ شورای پول و اعتبار از سوی بانک مرکزی و بازبینی و بهبود مقررات ناظر بر ضمانت بانکی در خصوص پذیرش ضمانت اوراق با نرخ بیش از ۱۸% ، برخی از موضوعات مشترک مطرح شده از سوی اعضای این کمیته، هستند.
تعیین و اعلام نرخ تسعیر ارز بانکها به طور هماهنگ با سازمان امور مالیاتی؛ افزایش شفافیت در مراودات بانکها با دولت از طریق تعیین رسمی نحوه شناسایی سود مطالبات از دولت؛ ایجاد درگاه واحد با هماهنگی بانک مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار و اداره ثبت شرکتها، بهمنظور ارتقاء شفافیت در ساختار مالکیتی برخی بانکهای خصوصی و تسریع در مکانیزم صدور تائیدیه بانک مرکزی قبل از برگزاری مجامع بانکها، از دیگر موارد طرح شده در این کمیته بودند.
شایان ذکر است، یکی دیگر از موارد مورد بحث مشترک در این کمیته پذیرش شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به عنوان عضو مورد اعتماد در سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا) با هدف تسریع در ارائه خدمات پایاپای و تسویه انواع معاملات، بازپرداخت مبالغ اصل اوراق بهادار و توزیع سودهای مجامع و غیره بود.
۰۹:۵۰:۱۳ میانگین نرخ هفتگی دلار نیمایی هم به نیمه کانال ۲۴ هزار تومان افزایش یافته است
۰۹:۵۰:۰۴ منفی های وبصادر هم جالب است
۰۹:۴۶:۱۷ فاذر با دید نوسان بد نیست
۰۹:۴۶:۱۲ فرشاد مومنی: میگویند اوراق میفروشیم تا از بانک مرکزی استقراض نکنیم؛ این حرف، غیرواقعی است
?فرشاد مومنی، اقتصاددان گفت: میگویند ما از اوراق استفاده میکنیم تا سراغ بانک مرکزی نرویم من از تعبیر غیرواقعی بودن این ادعا صحبت کردم. صحت این گفته را میتوان با گزارشهایی سنجید که روابط عمومی بانک مرکزی منتشر کرده است که نشان میدهد از کانال ابزاری به نام حراج اوراق بدهی در برخی مقاطع زمانی بیش از دو سوم اوراق توسط بانکها خریداری شده است. بانکها هم نهایتاً این اوراق را به بانک مرکزی منتقل میکنند و با انتشار این اوراق آن پول پرقدرتی که بخاطرش نمیخواستند از بانک مرکزی استقراض کنند و اوراق منتشر میکردند دقیقاً افتادن در ورطه انتشار چنین پولی و استقراض از بانک مرکزی بود.
۰۹:۳۸:۲۴ فسبزوار در ابان با فروش خوب ۷۰۰۴ میلیارد ریالی مواجه بود در اذر این عدد ۵۵۰۸ میلیارد ریال رسید و کار را در ۱۲ماهه تمام کرد و ۱۲ماهه به عدد ۶۳۹۹۰میلیارد ریالی رسیده است .نرخ فروش در ابان ۸۱,۲۲۳ ریال و اذر ۹۴,۶۵۶ ریال بوده و مدت مشابه سال قبل ۲۷۹۰۵ میلیارد ریال بوده است
۰۹:۳۶:۴۷ رتکو در اذر ۶۳ ، ابان ۵۵، مهر ۴۹ میلیارد ریال فروش داشت و ۹ ماهه به ۶۵۵ میلیارد ریال رسیده است کل سال قبل ۸۴۸ میلیارد ریال بود و به نظر از ان روند عقب است
۰۹:۳۳:۳۲ حفارس را هم جالب خریدند
۰۹:۳۱:۰۳ باار و شاخص در این نقاط پر حجم و کمی دست به سدت شوند جای خوبی برای پایه رشد بعدی است
۰۹:۳۰:۱۱ دکیمی میانگین قیمت ۷۱ عدد محصول دارویی که ۵۶% سبد محصولات شرکت را شامل می شود از نرخ ۲۲۴,۳۱۴ با رشدی عجیب به ۳۷۸,۹۷۵ ریال رسیده است
۰۹:۲۸:۲۴ ونیکی را کمی بیشتر زیر نظر داشته باشید
۰۹:۲۷:۳۴ ومهان تا اخر آذر ۹,۷۶۶,۹۱۶ میلیون ریال سود مجامع محقق کرده است
۰۹:۲۶:۰۹ فارس را هم در این دقایق خوب و جالب میخرند
۰۹:۲۴:۳۷ زبینا در مهر ۲۴۲ میلیارد ریال فروش داشته است و ابان به ۲۸۷ میلیارد ریال رسیده و اذر ۲۴۴ میلیارد ریال بود
9 ماهه ۲۰۷۸ میلیارد ریال فروش بوده مدت مشابه قبل ۱۲۲۹ میلیارد ریال است
۰۹:۲۱:۲۰ زمزمه گزارش جالب در پالایشی ها شنیده می شود
۰۹:۲۰:۲۷ کم کم بانکی ها هم بهتر می شوند
۰۹:۱۵:۰۱ شتران هم خوب مثبت شد شبریز را هم جالب میخرند شاولن شرایط خوبی دارد
۰۹:۱۳:۵۵ شبندر واقعا خوب میخرند و به سمت صف خرید می رود
۰۹:۱۱:۵۴ بازار باید این دقایق حجم خوبی در منفی معامله شود
۰۹:۰۹:۳۹ هشتمین دور کمیته مشترک مشورتهای راهبردی جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در محل وزارت امور خارجه به ریاست علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان و شیخ خلیفه الحارثی معاون اموردیپلماتیک وزارت امور خارجه عمان برگزار شد.
?باقری با تاکید بر ضرورت حل و فصل مسائل منطقه توسط کشورهای منطقه، ابراز امیدواری کرد مشکلات موجود بر اساس گفتگو میان کشورهای منطقه حل و فصل شود
۰۹:۰۸:۰۲ شستا را هم رو به بالا میخرند
۰۹:۰۷:۲۶ اخابر را دوباره بسیار خوب خریدند
۰۹:۰۷:۲۲ اخابر عرضه شد
۰۹:۰۳:۳۷ اکثر صفوف خرید بازار عرضه شدند
۰۹:۰۳:۳۰خصدرا و غبشهر را خوب میخرند
۰۹:۰۲:۵۶ شستا در محدوده ۱۱۰۹۰ ریال/بیش از ۱۵ میلیون برگه سهم در دقایق ابتدایی بازار دست به دست شد
۰۹:۰۲:۱۲ بازار بتواند نیم ساعت شرایط بهتری را تجربه کند و بهبود یابد اتفاق خوبی است
۰۹:۰۱:۵۵ عضو کمیسیون انرژی: مجلس و دولت قصد افزایش قیمت بنزین را ندارند
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس و دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین نبوده و در طرح دولت صرفا هدف توزیع عادلانه یارانه بنزین است.
۰۹:۰۱:۴۵ کمی فشار فروش اول وقت روی بازار زیاد شده است
۰۹:۰۰:۳۳ فعلا شرایط بد اغاز نکرده و جو بد نیست
۰۸:۵۵:۱۳ مرکز بدهی وزارت اقتصاد اسناد خزانه را به پیمانکاران تخصیص داد
۰۸:۵۰:۱۹ آخرین نرخ های اوره آیسیس برای ایران در حدود ۹۰۰ دلار و با ثبات گزارش شده است.
۰۸:۴۹:۲۳ غیبت دو روزه فرانسه در مذاکرات وین باعث پیشرفت پیشنویسها شد
?یک منبع آگاه درباره عملکرد برخی از کشورهای اروپایی در دور پیشین مذاکرات وین به خبرنگار ایرنا گفت: تیم مذاکره کننده فرانسه نقش سازندهای در مذاکرات ایفا نمیکرد و عمدتا با سنگاندازیهای خود سرعت پیشرفت در گفت و گوها را تا حد قابل توجهی پایین آورده بود.
?این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، به ایرنا گفت: حضور نمایندگان فرانسه در اجلاس وزاری خارجه گروه ۷ در لیورپول و غیبت دو روزه آنها حین کار بر روی پیشنویسها در دور قبلی مذاکرات، باعث شد که متنها پیشرفت زیادی داشته باشد؛ اما دوباره بعد از بازگشت آنها از لیورپول، مجددا روند اخلالگری آغاز شد.
?این منبع آگاه افزود: پیشنویسها تا حد قابل قبولی پیشرفت کرده بود؛ ولی بعد از بازگشت نمایندگان فرانسه از کنفرانس لیورپول و مخالفت آنها با پیشنویسها، مسیر مذاکرات مختل شد؛ این امر باعث شد که در جلسه داخلی بین کشورهای ۱+۴، بحثهایی شکل بگیرد.
?حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان نیز روز پنجشنبه در کنفرانس خبری مشترک با همتای عراقی، در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره جدیدترین وضعیت گفت و گوهای وین گفت: در مذاکرات قبلی در مجموع رویکرد برخی کشورهای اروپایی به طور مشخص فرانسه را سازنده ندیدیم؛ انتظار ما این است که طرف فرانسوی در مذاکرات بر نقش سازنده تمرکز و کمک کند.
?فرانسه سال گذشته نیز در یک موضعگیری عجیب خواستار حضور کشورهای منطقه، به ویژه عربستان در مذاکرات شده بود.
?مذاکرات ایران و ۱+۴ قرار است روز دوشنبه ۶ دی در وین از سرگرفته شود.
۰۸:۰۸:۲۶ با افزایش عرضه گاز طبیعی به صورت مایع از سوی آمریکا و تعطیلی صنایع انرژیبر در اروپا، شاهد ریزش سنگین قیمت گاز طبیعی در اروپا هستیم./ولید هلالات
۰۸:۰۶:۳۸ قاسم در اذر ۵۱۸۹ و آبان ۵۱۲۳ ،مهر ۵۱۰۳ میلیارد ریال درامد داشته ۹ ماهه به عدد ۴۳۹۸۴ میلیارد ریال رسیده است . ۴۰۶۵۳ میلیارد ریال فروش کل سال قبل است
۰۸:۰۱:۲۰ رئیس سازمان برنامهوبودجه در جلسه ستاد بودجه ۱۴۰۱:
?ریشه رشد نقدینگی در بودجه کنترل میشود
?کسانی که با نگاه کارشناسی و رویکرد علمی نظراتی درباره بودجه دارند، موردتوجه قرار میگیرند و حتی اگر در موارد محدودی بودجه نیاز به اصلاح داشته باشد، آماده انجام آن هستیم.
?در بودجه ۱۴۰۱ منابع و مصارف باهم همخوانی دارند؛ درآمدها واقعی دیدهشده و هزینههای دولتی بهغیراز حقوق کاهش داشته است؛ چراکه کسری بودجه برای دولت خط قرمز است.
?نرخ تورم نقطه به نقطه برای سومین ماه متوالی کاهشی بوده و در آذر ۰,۵ درصد تنزل پیداکرده؛ موضوعی که نشاندهنده رویکرد درست دولت در عدم استفاده از پول پرقدرت است.
?دولت در سال آینده به دنبال کنترل و کاهش قابلتوجه تورم البته نه به شیوه رکود بلکه باانضباط مالی و پولی است.
?به دستور رئیسجمهور پیوست عدالت بودجه تدوین و در حال نهایی شدن است تا جهتگیریهای دولت برای پیشرفت متوازن کشوری بهتر مشخص شود.
۰۷:۵۰:۱۷ خزامیا
زامیاد در مهر ۷۰۸۹ میلیارد ریال فروش داشته و ابان به ۱۱۵۴۰ میلیارد ریال رسیده و اذر ۹۲۸۱ میلیارد ریال بوده است
کل ۶ ماهه اول این عدد ۱۵۰۹۷ میلیارد ریال بوده است
جمع فروش ۹ ماهه ۴۲۵۴۰ میلیارد ریال بوده و مشابه قبل ۲۱۴۲۸ میلیارد ریال
۰۷:۴۶:۴۴ انتشار گزارشی نشان می دهد که تولید اقتصادی جهان برای اولین بار در سال آینده از ۱۰۰ تریلیون دلار فراتر خواهد رفت و چین کمی بیشتر از آنچه قبلا تصور می شد طول می کشد تا از ایالات متحده به عنوان اقتصاد شماره یک پیشی بگیرد.
شرکت مشاور بریتانیایی Cebr پیشبینی کرد که چین در سال ۲۰۳۰ از نظر دلاری، دو سال دیرتر از پیشبینیها در گزارش جدول لیگ جهانی اقتصاد در سال گذشته، به برترین اقتصاد جهان از نظر دلار تبدیل خواهد شد.
در این گزارش پیش بینی شده هند سال آینده از فرانسه و سپس بریتانیا در سال ۲۰۲۳ پیشی بگیرد تا جایگاه خود را به عنوان ششمین اقتصاد بزرگ جهان بازیابد.
? داگلاس مک ویلیامز، معاون رئیس شرکت Cebr گفت: «مسئله مهم برای دهه ۲۰۲۰ این است که اقتصادهای جهان چگونه با تورم کنار می آیند، تورمی که اکنون در ایالات متحده به ۶.۸ درصد رسیده است.
“ما امیدواریم که یک تعدیل نسبتاً متوسط ، عناصر غیر گذرا را تحت کنترل درآورد. در غیر این صورت، جهان باید خود را برای یک رکود در سال ۲۰۲۳ یا ۲۰۲۴ آماده کند.”
این گزارش نشان می دهد که آلمان در مسیر پیشی گرفتن از ژاپن از نظر تولید اقتصادی در سال ۲۰۳۳ قرار دارد. روسیه می تواند تا سال ۲۰۳۶ به ۱۰ اقتصاد برتر تبدیل شود و اندونزی در مسیر کسب رتبه نهم در سال ۲۰۳۴ به نظر می رسد.
❇️ بر مبنای این گزارش ، پیشبینی میشود رشد سالانه تولید ناخالص داخلی ایران بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ بهطور متوسط ۲.۰ درصد باشد و بین سالهای ۲۰۲۷ تا ۲۰۳۶ به ۱.۵ درصد کاهش یابد. این رشد قرار است از رشد اقتصادهای هماندازه سبقت بگیرد و باعث کاهش رتبه ایران در جهان شود. با این حال ، پیش بینی می شود تا سال ۲۰۳۶، وضعیت ایران به دلیل تغییر تقاضای جهانی برای صادرات اصلی ایران یعنی نفت و گاز، به رتبه ۳۵ سقوط کند.
اختصاصی کانال تحلیلی پارسیس
۰۷:۳۷:۴۲ به نظر بازار امروز ابتدا کمی پر عرضه و سپس رفته رفته بهتر می شود
۰۷:۳۷:۰۴ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شادی و سلامتی
[/ihc-hide-content]