لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش دوم)

نوید خاندوزی
آذر ۱۵, ۱۴۰۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

۱۲:۳۶:۲۷ خدارو شکر تمام شد این  بازار کم رمق

۱۲:۲۹:۲۹ دلار تهران = 30,۵۳۰

۱۲:۲۶:۲۶ فملی رو اورد بالا

۱۲:۲۶:۱۳ مشاور امنیت ملی امارات:
?ایران دارای موقعیت منحصر بفرد ژئو پولیتیکی و شاهراه ارتباط شرق و غرب جهان است

? ظرفیتهای اقتصادی قابل مبادله میان دو کشور در حوزه های ترانزیتی، انرژی و حمل و نقل بسیار گسترده است

شمخانی:
? باید گفتگو و مفاهمه جایگزین رویکردهای نظامی برای رفع اختلافات شود

۱۲:۲۴:۵۷ براساس آمار و اطلاعات موجود در هفت ماه نخست سال جاری تنها ۸۰۰ هزار تومان مالیات از خانه های لوکس اخذ شده است! همچنین مالیات بر خودروهای لوکس نیز در طی مدت مذکور تنها در حدود ۱۴۶ میلیون تومان بوده است.

۱۲:۲۴:۴۰ وبشهر صف خرید

۱۲:۱۹:۵۲ بموتو نرخ فروش گروه محصولات کولری و پمپ آب ۲۰% افزایش داشته است

۱۲:۱۹:۴۶ اوان

✅در مجمع عمومی فوق العاده مبین وان کیش در پاسخ به پرسش سهامداران گفته شد:

در خصوص حفظ ارزش ذاتی و بازاری شرکت گفته شد که این روند محصول چند اتفاق است ابتدا کسب و‌کارها و درامد و روند سوددهی شرکت، موضوع دوم به بازارسرمایه و اقتصاد کشور مربوط می‌شود و در نهایت حمایت سهامداران حقوقی از سهم حائز اهمیت است.

✅همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص ورود به حوزه ارز دیجیتال و توکن گفته شد؛

شرکت مبین وان اولین شرکت در حوزه ای تی بود که سال گذشته اولین توکن رمز ارز ها را منتشر کرد امسال نیز به دنبال ورود جدی به فضای ارزهای دیجیتال هستیم اما این روند نیازمند این است که ابتدا بتوانیم مجوز های لازم را دریافت کنیم اما توانمدی فنی مد نظر برای این حوزه وجود دارد.

۱۲:۱۸:۳۵ شاخص هم بالاخره منفی کرد

۱۲:۱۷:۱۸ شاراک هم  شرایط خوبی را دارد

۱۲:۱۵:۱۶کدما

دلایل کاهش مقدار تولید و فروش پوکه معدنی

تولید و فروش انواع پوکه معدنی در معدن پوکه در سالیان متمادی در این شرکت فعال و برقرار بوده و ذخایر آن با برداشت های انجام شده رو به کاهش می باشد لیکن در سال جاری از سوی ادارات ذیربط در حیطه فعالیت معدن، محدودیت و تدابیر جدی برای حفاظت از منابع طبیعی ابلاغ شده و پروانه بهره برداری این شرکت تمدید نگردیده است لذا جهت حفظ امتیاز بهره برداری و ایجاد اشتغال در حال رایزنی برای ادامه فعالیت بوده لذا این شرکت قصد تعطیل کردن معدن را نداشته و ندارد.

۱۲:۱۵:۱۱ وصنعت رنج مثبت

۱۲:۰۷:۴۵  این اخر وقت کمی خریدار قوی تری شده ولی نه خیلی

۱۲:۰۷:۴۱ فملی -۳.۵ مچ شد

۱۲:۰۶:۲۹ وصندوق رنج مثبت

۱۲:۰۴:۴۲ داسوه صف خرید

۱۲:۰۴:۳۷ حقوقی نوری در حال خرید هست.

۱۲:۰۱:۰۹ وصنعت در مدار ۱.۱۷ درصد مثبت/حقوقی ها فقط ناظرند

۱۱:۵۶:۳۶ دلار تهران = 30,۵۸۰

۱۱:۵۵:۵۸ ارزش_معاملات_خرد در این لحظه از بازار در حدود: ۱,۸۷۱ میلیارد تومان

۱۱:۵۴:۵۷ آریان در خصوص آخرین وضعیت افزایش سرمایه پیشنهادی انتشار یافته در تاریخ ۰۳/۰۷/۱۴۰۰ در سامانه کدال به استحضار می رساند افزایش سرمایه مذکور در مرحله اخذ گزارش حسابرس و بازرس قانونی بوده و در هفته جاری گزارش آن واصل گردیده و در سامانه کدال به اطلاع سهامداران محترم خواهد رسید .

۱۱:۵۳:۱۱ دلار فروش صرافی ملی ۲۷,۸۲۴

۱۱:۵۲:۴۰ اوان

? مجمع عمومی فوق العاده مبین وان با حضور ۵۸ درصد از سهامدارن و هیئت مدیره شرکت در حال برگزاری است.

وکیل نیا، مدیرعامل شرکت:
✅ وضعیت صورت های مالی شرکت به حد قابل قبولی رسیده و افزایش سرمایه می‌تواند به اصلاح ساختار مالی شرکت کمک کند.

✅ افزایش سرمایه مد نظر از مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به ۶۰ میلیارد تومان در دو مرحله است، در مرحله اول افزایش سرمایه ۱۲۵ درصدی از طریق سود انباشته و مرحله دوم افزایش سرمایه ۷۵ درصدی از محل مطالبات حال شده و اورده نقدی خواهد بود.

✅ شرکت توانسته حاشیه سود ده درصدی را ایجاد کند و درآمدهای عملیاتی شرکت رشد خوبی داشته است.

✅ روند درآمدی شرکت در حوزه فین تک به سرعت رشد خواهد کرد و برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی درآمد ۳۱ میلیاردی از محل درامد دستگاه پوز را داریم.

۱۱:۵۰:۱۲ دلار سبزه  فـردایی  ۳۰,۶۳۰ فروشنده

۱۱:۴۸:۴۷ صف فروش خودکفا جمع آوری شد

۱۱:۴۵:۱۷ بازار این دقایق حداقل نباید منفی شود  تا سنس بدی به  بازار داده نشود

۱۱:۳۳:۴۷ خچرخش صف خرید

۱۱:۳۰:۱۶  دید بلند مدت دارید واحیا هم  خوب است

۱۱:۲۶:۴۶ نماد معاملاتی شرکت مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان (واحیا۱) جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۷ در پایان معاملات امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۵ متوقف می شود

۱۱:۲۶:۴۱ بازگشایی فملی

۱۱:۱۷:۵۹ کساوه منفی تحرکاتی داره.

۱۱:۱۶:۴۵ رئیس جمهور یکشنبه هفته آینده به مجلس می‌رود

حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور:

رئیس جمهور، لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ را یکشنبه هفته آینده تقدیم مجلس خواهد کرد.

۱۱:۱۱:۳۳ بورس فرابورس عرضه شد

۱۱:۰۹:۴۰ سخنگوی وزارت خارجه: سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در حال نهایی شدن است

برخی پروژه‌های سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در حال نهایی شدن است و امروز در حال اجرایی کردن بند‌های مختلف آن هستیم.

همسایگان همانقدر که باید تمرکزشان را بر تصحیح سیاست‌های غلط خودشان بگذارند، همانقدر هم انرژی بگذارند که در اظهارات شان عاقلانه رفتار کرده و حرف بزنند.
عربستان و بحرین هر چه زودتر به ترتیبات منطقه‌ای برگردند، زیرا برای خودشان و بقیه بهتر است.

 

۱۱:۰۸:۳۰مهم برای بازارها

فاوچی: گزارش‌های اولیه درباره سویه اومیکرون امیدبخش است

آنتونی فاوچی، مشاور پزشکی رئیس‌جمهوری‌ آمریکا اعلام کرد:

شواهد اولیه حاکی از آن است که احتمالا کمتر از سویه دلتا خطرناک باشد.

ارزیابی‌های اولیه درباره سویه اومیکرون ویروس کرونا دلگرم‌کننده بوده است. او افزود البته دانشمندان به اطلاعات بیشتری نیاز دارند. به نظر نمی‌رسد سویه اومیکرون مشکلات فراوانی را در مبحث ابتلای شدید ایجاد کند.

فاوچی افزود دولت بایدن در حال بررسی لغو محدودیت‌های سفر به ایالات متحده از بسیاری کشورهای آفریقایی است.

۱۰:۵۰:۰۲

۲۱۰ شرکت اقماری ایران خودرو و سایپا دلیل اصلی ضرر آنهاست/ هدف خودروسازان افزایش قیمت خودروهای دپو شده است

? دبیر هیأت تحقیق و تفحص از صنعت خودرو با اشاره به افشای فسادهای صنعت خودرو، از انحصارگری برخی قطعه سازان و حضور آنها در هیات مدیره خودروسازان گلایه کرد و دلیل زیان انباشته شده را ناشی ۲۱۰ شرکت اقماری ایران خودرو و سایپا دانست.

?وحید ونایی می‌گوید: سایپا ۷۰ شرکت و ایران خودرو ۱۲۰ شرکت اقماری دارد که خیلی از آنها زیان ده هستند و متأسفانه خودروسازان به دنبال جبران ضررهای گذشته خود با افزایش قیمت و از جیب مردم هستند.

?ونایی می‌افزاید: برخی قطعه‌سازان در هیأت مدیره خودروسازان عضو هستند و چون خودشان به خودروسازان قطعه می‌دهند سعی می‌کنند که این انحصار را نگه دارند و حتی اجازه حضور قطعه‌سازان دیگر را نمی‌دهند و یا اگر هم ورود کردند از گردونه رقابت حذف خواهند شد. _فارس

۱۰:۴۸:۲۲ سپید و سیمرغ هم  جالب معامله می شوند

۱۰:۴۸:۱۸ گروه خودرو افزایش تقاضا

۱۰:۴۳:۰۶ رشد اشتغال در آمریکا بسیار کمتر از پیش‌بینی‌ها ظاهر شد ?

? کارفرمایان در ایالات متحده تنها ۲۱۰ هزار نفر دیگر را در ماه نوامبر استخدام کردند که بسیار کمتر از ارقام پیش بینی شده توسط اقتصاددانان بود. بر اساس این گزارش، پیش بینی اقتصاددانان این بود که لیست حقوق و دستمزد در بخش غیرکشاورزی آمریکا تا ۵۵۰ هزار نفر افزایش یابد.

? با این حال، نرخ بیکاری در این کشور شاهد کاهش بود و به ۴.۲ درصد رسید و تعداد بیشتری از آمریکایی ها به بازار اشتغال بازگشتند. البته داده های مختلط شغلی منعکس کننده تاثیر منفی اخبار مربوط به کرونای اومیکرون در پایان ماه نوامبر که می تواند بر بهبود اقتصادی تأثیر داشته باشد، نیست.

? دایان سوانک، اقتصاددان ارشد در موسسه گرنت تورنتون گفت: «روند (بازار اشتغال) در جهت درستی حرکت می کند. به‌رغم کمبود در لیست حقوق و دستمزد، کل بازار اشتغال بسیار سریع‌تر از آنچه ما انتظار داشتیم در حال بهبود است. به گفته برخی اقتصاددانان، دورنمای اقتصاد ایالات متحده با ورود سویه جدید ویروس کرونا یعنی اومیکرون به این کشور پیچیده خواهد شد.

? چارلز هپورث، مدیر بخش سرمایه گذاری در موسسه GAM Investments گفت: سویه جدید ویروس کرونا، که هنوز به طور کامل در ایالات متحده شیوع نیافته است، هنوز متغیر ناشناخته واقعی در رابطه با سرعت بهبود مشاغل است.
وی افزود که در کنار داده‌های شغلی ضعیف‌تر از حد انتظار، اومیکرون احتمالاً زمان اقدام فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای افزایش نرخ بهره را به تعویق می‌اندازد.

? به طور خاص، بخش های خرده فروشی، اوقات فراغت و گردشگری شاهد افزایش استخدام در مقیاس مورد انتظار نبودند. اداره آمار کار ایالات متحده نیز اعلام کرد که بخش خرده فروشی به ویژه فروشگاه‌های کالای عمومی و پوشاک پس از تعدیل فصلی، ۲۰ هزار نفر کاهش نیرو داشته است.

۱۰:۴۳:۰۰ فسپا هم  شرایط خوبی را دارد

۱۰:۳۵:۵۹ دلار تهران = 30,۵۳۰

۱۰:۳۵:۱۹ دیدار شمخانی با مشاور امنیت ملی امارات

?شیخ طحنون بن زاید، مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی صبح دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰ دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و گفتگو کرد.

۱۰:۳۴:۴۰ دلار سبزه   فـردایی   ۳۰,۶۰۰ معامله شد

۱۰:۳۴:۱۷ رنج های جالب در بانک ملت
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم