لحظه به لحظه با بازار امروز … (بخش دوم)

لحظه به لحظه با بازار امروز ... (بخش دوم)

نوید خاندوزی
شهریور ۲۷, ۱۴۰۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

 

۱۲:۳۱:۱۸ بازار تمام شد و بازار و روز خوبی نبود  …

۱۲:۲۸:۵۷ بازار رو به اتمام است و با همان فضا در حال  سپری شدن است

۱۲:۲۱:۵۳ شبری زمزمه  افزایش سرمایه  دارد

۱۲:۱۸:۱۳ کفپارس امروز‌ جز معدود سهم هایی بود که با رنج مثبت به صف رسید

۱۲:۱۷:۲۴ خصدرا ۱۸ میلیون صف خرید

۱۲:۱۷:۱۸ ریشمک تو این بازار رنج مثبت

۱۲:۱۰:۱۷ داود دانش جعفری: مخالف میرسلیم با واردات خودرو، نظر شخصی او بوده و ربطی به نظر کلی مجمع تشخیص مصلحت نظام ندارد

?این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که مخالفت آقای میرسلیم با واردات خودرو نظر شخصی او بوده و ربطی به نظر کلی مجمع ندارد، گفت: مخالفتی که میرسلیم از آن صحبت کرده مربوط به یک موضوع اختلافی مجلس و شورای نگهبان برای معافیت گمرکی واردات خودرو‌های هیبریدی بوده است/ بازار

۱۲:۰۷:۵۸ کچاد هم شرایط خوبی دارد

۱۲:۰۷:۳۹ گزینه‌های خاندوزی برای ریاست بانک مرکزی:

مجید قاسمی
داوود دانش جعفری
شمس‌الدین حسینی
محمدرضا فرزین
علی صالح‌آبادی
محمد طالبی

۱۱:۵۷:۵۳ زر ماکارون زمان برگزاری مجمع فوق العاده برای تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه ۱۵۰ درصدی از محل سود انباشته را اعلام کرد.

۱۱:۵۳:۲۰ وزیر نفت از تأمین ۷۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های اجرایی خوزستان بدون در نظر گرفتن محدودیت مالی و پرداخت آنها در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

۱۱:۵۲:۱۷ قیمت سنگ آهن ۶۲% چین در هفته گذشته باز هم کاهش داشت و با افت ۲۸ دلاری به ۱۰۲ دلار رسید.

معاملات آتی سنگ آهن علیرغم اینکه کاهش موجودی فولاد توسط تجار چینی رکورد زد، باز هم کاهش داشت. کاهش موجودی فولاد نیز نتوانست تمایلات بازار را بالا ببرد چراکه فعالان بازار نگران سیاست های کاهشی بیشتر تولید هستند. استان Jiangsu چین سیاست ذخیره سازی برای صرفه جویی در مصرف برق بخش های صنعتی خود را افزایش داد که این مورد از ۲۸ کارخانه فولاد محلی، ۲۰ مورد را تحت تأثیر قرار می دهد. از تولیدکنندگان فولاد چین متشکل از فولادسازان کوره بلند و کوره قوس الکتریکی درخواست شده به موازات کارخانه های سیمان و نساجی فعالیت خود را کاهش داده یا تعلیق کنند. موجودی فولاد تجار چینی برای هفتمین هفته متوالی ۱.۸ درصد افت هفتگی داشت و به ۲۲.۲ میلیون تن در ۱۰ تا ۱۶ سپتامبر رسید. خریداران با احتیاط بیشتری نسبت به خرید سنگ آهن اقدام می کنند چراکه برخی انتظار دارند که قیمت ها بیشتر اصلاح شوند در حالی که برخی دیگر انتظار دارند محدودیت های بیشتر تولید فولاد در استان های دیگر اعمال شود.

۱۱:۵۱:۵۳ رؤسای جمهوری ایران و ترکمنستان در دیداری در تاجیکستان درباره حل مسائل گازی بین دو کشور توافق کردند. محمداف: “بنا داریم برگزاری کمیسیون مشترک به شکل منظم دنبال شود.”مذاکرات گازی بین دو کشور در خصوص قیمت خرید گاز جدید از عشق آباد و تسویه بدهی گذشته ایران باید به دقت دنبال شود.

۱۱:۴۹:۰۵ قطعا سیاست های بانک مرکزی بر تمامی بازارها تاثیرگذار است. هرچند به ظاهر بالا و پایین بردن نرخ بهره، قابل بازگشت است اما اثرات آن قابل بازگشت نیست. به طور مثال بحران موسسات غیرمجاز، بعدا با چاپ پول حل شد اما اثرات آن از اقتصاد حذف شدنی نیست.

اگر بخواهیم ترمز بازارها را بکشیم، یعنی تقاضای غیر مصرفی را خصوصا سرکوب کنیم، افزایش نرخ بهره در کوتاه مدت چنین کارکردی برای ما خواهد داشت اما طبعا این ارقامی که به عنوان بهره پرداخت می شود، در بلند مدت مشکلات مضاعفی ایجاد می کند لذا افزایش نرخ بهره در کوتاه مدت به شرطی که قرار باشد در بلند مدت اتفاق مثبتی حادث شود قابل دفاع است و در غیر این صورت جز رکود در کوتاه مدت و افزایش تورم در بلند مدت کارکردی ندارد.

تجربه سال های ۹۲ الی ۹۴ در خصوص تاثیر نرخ بهره و رکود آن را نباید سطحی بررسی کرد. نخست اینکه آن زمان توافق جامع کاملا در دسترس بود و دوم اینکه بحران موسسات مالی با آن همزمان شده بود.

حالا شرایط متفاوتی وجود دارد. اگر شعار خود اشتغالی را بپذیریم آنگاه نرخ بهره بالا اساسا با آن در تناقض خواهد بود. حال دولت کسری بودجه دارد، فرض کنیم برای پوشش آن از انتشار اوراق استفاده شود و چون با نرخ فعلی خواهان ندارد، نرخ اوراق را افزایش دهند. خوب سال بعد به دلیل کسری بودجه بالاتر، باید مبلغ بیشتری اوراق منتشر کرد و باز باید نرخ بهره را بالا برد یعنی این استدلال که چون اوراق خریدار ندارد پس نرخ بهره را بالا ببریم، یک توالی بی انتها را معنا می دهد.

در خصوص آقای طیب نیا اولا که ایشان نماینده اقتصادی آقای عارف بود. اگر رئیس بانک مرکزی شود باید به رئیسی بابت این تفکر فراجناحی تبریک گفت. در ثانی بدنه اقتصادی دولت، حرف از ارتباط نرخ بهره و نرخ بازده مشاغل میزد و این در تناقض با افزایش نرخ بهره است.

این هفته، در هیات دولت دستور کار در خصوص رییس بانک مرکزی وجود ندارد. اگر قصد دارید سهام بفروشید چون، گفته اند از جناح اصلاح طلب قرار است رئیس بانک مرکزی بیاورند، خدمت شما عرض کنم ۶-۷ روز کاری دیگر، شاید هیات دولت در این خصوص جلسه بگذارد.

۱۱:۴۵:۵۶ دوستان بر اساس اطلعات کاملا موثق گزینه های بانک مرکزی اقایان صالح ابادی طالبی و زاهدی وفا هتند و دکتر طیبنیا اصلا در لیست نیست. احتمالا با برگشت رییس جمهور حکم یکی از این سه نفر به عنوان رییس بانک مرکزی اعلام خواهد شد

۱۱:۴۴:۳۵ به نظر بازی بازار امروز دیگر فایده ای ندارد و با همین فرمان  پیش میرویم

۱۱:۴۱:۱۰ تراز تجاری کشور در مرداد ماه مثبت یک میلیارد و ۲۶۳ میلیون دلار شد

سخنگوی گمرک:
?در مرداد ماه امسال هشت میلیون و ۴۵۲هزار تن کالا به ارزش پنج میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار بین ایران و کشورهای جهان تبادل شد که سهم صادرات سه میلیارد و ۳۲۳میلیون دلار و سهم واردات در این ماه دو میلیارد و ۵۵میلیون دلار بود بنابراین تراز تجارت غیر نفتی کشور یک میلیارد و ۲۶۳میلیون دلار را نشان می‌دهد.

۱۱:۳۷:۴۶ انصافا  رمپنا هم  شرایط خوبی را دارد

۱۱:۳۲:۵۲ رمپنا انعقاد قرارداد مهم
موضوع قرارداد: بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر سیرجان
طرف قرارداد: شرکت مولد نیروگاهی گوهر سیرجان

۱۱:۳۲:۴۶ تیلن آسیا در هفته گذشته تقریبا با ثبات بود و با رشد اندک ۱۲ دلاری به ۱۰۵۰ دلار رسید

قیمت اتیلن جنوب شرق آسیا در هفته گذشته با رشد ۱۲ دلاری به سطح ۱۰۵۰ دلار رسید. محدودیت در عرضه همچنان وجود دارد و بنادر چین با مشکلات بارگیری ناشی از شیوع کرونا روبرو هستند. از طرفی تقاضا از سمت تولیدکنندگان پایین دستی به دلیل محدودیت های مصرف برق در چین تضعیف شده است. فعالان بازار اتیلن همچنین معتقدند که افزایش موجودی انبارها به قیمت ها فشار خواهد آورد. کاهش قیمت محصول پایین دستی استایرن در میل به خرید خریداران تاثیر گذار بوده و باعث تضعیف تقاضا شده است.

۱۱:۳۱:۴۴ فباهنر هم  مورد توجه  بازار است

۱۱:۳۰:۲۳ وزرای خارجه انگلیس و آلمان: به احیای فوری مذاکرات با ایران نیاز است

?وزارت خارجه آلمان اعلام کرد، وزیر خارجه این کشور و «لیز تراس» وزیر خارجه جدید انگلیس طی تماس تلفنی بر نیاز فوری به احیای مذاکرات برجامی با ایران تاکید کردند.

۱۱:۲۶:۲۲ بازگشایی نمادهای معاملاتی سکرد ، وثنو، پلوله

۱۱:۲۵:۳۲ سبزه ⛳️ ۲۷,۵۳۰ معامله ⌛️ فردایی

۱۱:۲۳:۳۶امکان ایجاد حداقل ۴ میلیون شغل با پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای/مسیر ترانیتی بندر چابهار به آسیای میانه موجب رفع محرومیت شرق کشور می‌شود

محمد صفائی دلوئی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اهمیت پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای، گفت:
?اعضای کشورهای عضو شانگهای حدود ۴۲ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده‌‎اند و بی تردید یک ظرفیت عظیم اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی است. از طرفی با توجه به اینکه عمده اعضای شانگهای نیازمند نفت بوده و ایران نیز یکی از تولیدکنندگان بزرگ نفت است، این کشورها می‌توانند از فرآورده های نفتی کشورمان استفاده کنند.

۱۱:۱۷:۲۴ مذاکره برجامی در سفر آینده‌ام به وین انجام نمی‌شود
✔️قانون اقدام راهبردی را در توافق با آژانس دور نزدیم

?محمد اسلامی با اشاره به انتقاداتی که در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها مبنی بر عدم رعایت قانون اقدام راهبردی در توافق با آژانس بین المللی انرژی هسته ای مطرح می‌شود، گفت: به هیچ وجه اتفاقی نیفتاده است که قانون اقدام راهبردی دور زده شده باشد.

?وی با اشاره به سفر به وین بیان کرد: این سفر با هدف حضور در اجلاس عمومی انرژی اتمی انجام می شود.

?رئیس سازمان انرژی اتمی کشور تاکید کرد: در حاشیه این سفر مذاکرات برجامی صورت نمی گیرد، مذاکرات برجامی از جمله وظایف بنده نیست.

۱۱:۱۷:۱۹ خموتور
گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۱,۴۲۸,۸۴۰ ریال به مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته ،آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی به منظور اصلاح ساختار مالی که در تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۴ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

۱۱:۱۱:۳۸ منفی های رمپنا  به همین شکل

۱۱:۱۱:۲۹ منفی های وب گزینه  بدی نیست

۱۱:۱۰:۱۵ بترانس و بموتو  را هم زیر نظر بگیرید

۱۱:۱۰:۰۵ منفی های پارس در بازار بد نیست

۱۱:۰۸:۲۹ امید  بازار به این یک  ساعت  باقی مانده است

۱۱:۰۸:۲۱ صفوف فروش در حال جمع شدن

۱۱:۰۷:۲۹ خپارس هم خوب معامله  شده است

۱۱:۰۷:۲۵ صف فروش #خساپا و ایران #خودرو جمع آوری شدند

۱۱:۰۴:۱۶ شبریز هم  جالب معامله می شود

۱۱:۰۳:۰۹ شستا  را هم  عالی میخرند

۱۱:۰۳:۰۳ خصدرا  به  صف می رسد

۱۰:۵۶:۰۷ لزوم بهره‌برداری سریع از راکتور آب سنگین خنداب

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران:
?رآکتور آب سنگین خنداب باید در سریع‌ترین زمان ممکن بازطراحی و به بهره‌برداری برسد.
?تا آنجا که ممکن است، باید محصولات تولیدی از آب سنگین در زمینه‌های دارویی و درمانی بتوانند با بزرگترین برندهای جهانی رقابت کنند.

۱۰:۵۵:۲۵ حسیر
افشای جزئیات زمین و ساختمان

۱۰:۵۲:۴۹ اخابر در شرف صف فروش/ حمایت ۶۰ درصدی حقوقی ها از معاملات این نماد

۱۰:۴۹:۵۲ در یک/سوم ابتدایی زمان بازار؛
ارزش معاملات خرد رقمی نزدیک به ۲۹۰۰ میلیارد تومان را ثبت کرده است.

۱۰:۴۸:۴۳ شستا تحرکات مثبت نشان داده است

۱۰:۴۸:۳۸ دلار تهران = 27,۵۰۰

۱۰:۴۵:۵۵ تاکید مجلس بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

?عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باید با تک نرخی کردن قیمت ارز و تکیه بر اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید تحریم‌ها را بی‌اثر کرد. اساساً باید سیاست‌های حمایتی به انتهای زنجیره یعنی مصرف‌کننده منتقل شود.

?محمدتقی نقدعلی افزود: در مجلس و کمیسیون تلفیق بودجه نیز در جریان بودجه ۱۴۰۰ و حتی همین الان، تأکید داشتند که ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به تدریج حذف شود.

۱۰:۴۱:۲۲ بازار حرفی برای نوشتن  نمیگذارد

۱۰:۴۱:۱۶ ناصر تقی‌زاده، عضو جدید هیات مدیره ارفع شد

برپایه اطلاعات منتشره در سامانه کدال، «ناصر تقی‌زاده» از شرکت صنعتی و معدنی چادرملو به عنوان عضو جدید هیات مدیره شرکت آهن و فولاد ارفع جایگزین «علی محمدی» شد.

به گزارش روز شنبه سایت خبری- تحلیلی معدن ۲۴ از سامانه کدال، معرفی ناصر تقی زاده به‌استناد مصوبۀ مجمع عمومی عادی مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۱ و جلسۀ هیات‌ مدیرۀ مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۴شرکت آهن و فولاد ارفع انجام شد.

۱۰:۳۹:۴۱چرا رییسی به سازمان ملل نمی رود/ بهشتی پور تحلیل گر مسائل بین المللی: رییس جمهور مصونیت دارد

بهشتی پور در تحلیل چرایی نرفتن رییسی به نیویورک می گوید:

? حدس می‌زنم که عدم شرکت آقای رییسی در اجلاس امسال به خاطر رسیدگی به مسائل داخلی کشور بوده است

?از نظر قوانین بین‌المللی نمی‌توانند رییس‌جمهور یک کشور را بازداشت کنند آن هم به خاطر اینکه مثلا به جنایت جنگی یا مشارکت در آن متهم شده است.

?رییس‌جمهوری یک کشور را با حکم دادگاه کیفری لاهه یعنی ICC–می‌توان بازداشت کرد اما این‌طور که در جریان سفر رییس‌جمهوری یک کشور دیگر او را بازداشت و یا تهدید کنند، خلاف قوانین است. حداقل سابقه‌ای از این مورد در جهان نداریم.

?آمریکا غیر از صدور ویزا نمی‌تواند کاری کند زیرا وظیفه دارد به همه شرکت‌کنندگان در مجمع ویزا بدهد.

?البته یک بار خواستند که برای ظریف ویزا صادر نکنند و پمپئو تلاش کرد که مانع صدور ویزای ظریف شود اما نتوانست چون طبق اساسنامه سازمان ملل آمریکا موظف است که به کشورهای عضو برای شرکت در مجمع ویزا بدهد/جهان صنعت

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم